Van olyan, aki más időrendben dolgozik, mint a többség? (nem reggel kel)
Mit dolgozik, az, aki nem reggel 7-kor kel, hogy 8-9-re beérjen a munkahelyére?
Szóval, ha te így dolgozol, elárulod mi a foglalkozásod?
Igen, ha felvetül az a kérdés, hogy "te erre hajtassz?": Igen szeretnék valami nyugis, elfogadható időbeosztású munkát, természetesen olyat, amit szívesen csinálnék.(pl rendezvényszervező..) A szüleimen látom, hogy mennyire kipurcannak délutánra-estére, mire hazaesnek a munkából..
Én ezt nem szeretném, amúgyis eléggé délutáni-esti-éjszakai ember vagyok, és ma már annyi lehetőség van..csak hol keressem?
De ne a go-go táncolással jöjjön itt nekem valaki! :D
Kérlek válaszoljatok!
Mit dolgozol???

Én már nem dolgozon, de jót mulattam a kérdéseden. :)
45 éven keresztül keltem minden munkanapon reggel 4.30-kor, hogy a 5.45-os munkakezdésre beérjek a munkahelyemre.
Rajtam kivűl ezt még többmillióan igy csinálták. A Te szüleid, nagyszüleid is.
Mondjuk meg is látszott az ország állapotán. Akkor nem volt egyetelen éhező vagy nyomorgó ember sem, meg hajléktalan sem létezett.

Pénzügyi tanácsadással foglalkozom. Mivel az ügyfeleim általában alkalmazottként dolgoznak, munkaidőben sokukkal nem tudok találkozni. Jellemzően déltől indulnak a tárgyalásaim. Délelőtt tréningek, papírmunka, ügyintézés megy. Heti egyszer, vagy kétszer kelek kilenc előtt, viszont sokszor este 7-kor kezdem az utolsó tárgyalásom. Ha úgy adódik szombaton is dolgozok. Vasárnap tabu, az időmet 90%-ban én osztom be.
Van ismerősöm, aki valami telefonos ügyféltámogatást csinál dél-amerikai partnereknek. Az 5 órás időeltolódás miatt kb délre jár be melózni és éjfélig van.

10:36-os vagyok.
Azt nem mondtam, hogy nem kell melózni, csak azt, hogy később indulok, és később is fejezem be. A heti 40 óra nekem is simán meg van. Néha több, néha kevesebb. Amúgy én is az az esti-éjszakai típus vagyok. Tuti kikészülnék ha minden nap 8-tól egy irodában kellene ülnöm.

A Pesten dolgozó ismerőseim nagy része 9-re jár dolgozni (könyvelő, ingatlanos, jogi asszisztens). Én eddig 9-re jártam, este 6-ig, heti egy szabadnappal. De volt olyan munkám is, ahol délben kellett kezdenem 4-ig (óraadó tanár)
Most egy olyan munkahelyre pályázom, ahol 3 műszakos munkarend van (ügyfélszolgálat). Hogyan fogom megszokni, fogalmam sincs, de ki akarom próbálni. Eleinte biztos furcsa lesz.

"Már kezdtem pipa lenni, hogy senki nem veszi komolyan a kérdést..."
elárulod mire gondolsz?
"Pedig ma már nem meglepő, hogy senki nem akar vért izzadni a semmi pénzért. Ma már ez nem így működik."
miért izzadnék vért a semmi pénzért, ha egyszer adnak rendes melóért sok pénzt nekem? nem azért tanultam ,h robotoljak hajnaltól éjjelig minimálbérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!