Mennyi lehet a reális bér igényem?
24 éves férfi vagyok, eddig nem dolgoztam Magyarországon . (könyvelő szakmát megszereztem és utánna kimentem Ausztriába és 5 évet ott dolgoztam.
Következő nyelveket beszelem;
- Magyar (anyanyelv)
- Szerb ( c1 - felsőfok )
- Horvát ( c1 - felsőfok )
- Bosnyák ( c1 - felsőfok )
- Német nyelv (b1) középfok
- Angol (a1) alapfok
Dolgoztam már eggyütt emberekkel, jó a kommunikációs készségem, autóval és b1 jogosítvánnyal rendelkezem.
Munka kölcsönző irodába keresnek adminisztrátor pozícióba embert, feltétel a felsőfokú Szerb és Bosnyák nyelvtudàs .+ jogosítvány + adminisztrációs készség
Interjúztatni nekem kellene, havonta 1x Szerbiában és havonta 1x Boszniában, munkaidő heti 5 nap (H/P), napi 8:9 órában .
További feladatok:
- hivatalos szervek felé intézni a dokumentumokat ( bank, nav, OEP, stb- fordítás szemelyesen )
- ki és beléptető papírok intézése
- orvosi vizsgán való fordítás
- hasonló tevékenységek
Nemtudom mennyit kérhetnék el, eddig Ausztriában dolgoztam, tudom, hogy a kettő ország bérek alapján köszönő viszonyban nincs egymassal, de nem szeretnék reál összeg alatt mondani.
( az utazási és egyéb költségeket elméletben terítik )
Szóval 300k nettóra gondoltam .
Édesanyám már nyugdíjas, de szerinte 350 nettót röhögve elkerhetek, mivel egy alkalmi fordító 50/100.000 elkér egy kölcsönző cégtől .
Ti mit mondatok ?
# 2
A szerb és a bosnyák 30-40 százalékban eltér, ez mellett tudok még nyelveket .
Szerintem 250/300 nettó reális .
Kedves 8#
Ekkora baromságot ne írj kérlek .
Mint irtam a nyelvek között kb 30/40%-os eltérés van.
Annak aki nem beszéli, talán be tudod mesélni ezt, de aki beszéli az jót nevetett most rajtad.
Mivel mind3 nyelv a szláv nyelvcsaládhoz tartozik, így annak aki nem beszéli, de hallja az valószínű azt szűri le hogy azonos nyelvek, pedig közel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!