Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 3 műszakos melóban milyen...

3 műszakos melóban milyen dolgozni?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokat szeretnék olvasni, olyanoktól főleg akik így gályáznak. Az éjszakai műszakért több pénz jár?
2010. szept. 7. 01:11
 1/8 anonim ***** válasza:
25%
nem jár több pénz érte.
2010. szept. 7. 04:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

délelőtt:alapbér

délután:15 %

éjszaka:30% műszak pótlék jár(na), de sok cég elcsalja.

2010. szept. 7. 07:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
délelött alapbér du 20százalék éj 50 százalék, De ez nem minden cégnél van igy.
2010. szept. 7. 07:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor így jóval több a fizu mint az állandó nappali műszaknál?
2010. szept. 7. 08:15
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Én a 12 órát nem cserélném el a 3 műszakra, borzasztó kimerítő volt számomra, így meg arányaiban többet keresek, és nem kell mindennap dolgozni menni.
2010. szept. 7. 08:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A délelőtt/délután jó, mert úgy érzed, sok szabadidőd van mellete. Perse függ attól, hogy hánytól hányig vannak a műszakok. Az éjszaka nagyon sz@r :-(. Én 2 évig dolgotam így. SOHA többet nem szeretnék északa dolgozni. A pénz persze több kell, hogy legyen éjszaka, a Munka Törvénykönyve remekül leszabályozza a pótlékokat és hogy hány órát lehet így dolozni. Számít az is, hogy milen munkarendben dolgozol (pl. folyamatos).
2010. szept. 7. 08:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is remélhetőleg így fogok dolgozni hamarosan. (Ha sikerül az állásinterjú).

A barátnőm is így dolgozik, azt mondja, nem könnyű, de meg lehet szokni. A délutános műszakot szereti a legjobban (a pótlék miatt), mert az éjszakaira is jár pótlék, csak az kevesebb időtartamban, mint a délután.

2010. szept. 7. 10:43
 8/8 anonim válasza:
Nem valami jó ...
2010. szept. 15. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!