Szabadság alatt nem felvenni a telefont?
A kérdés adott.
Ti felveszitek a magántelefont a főnökötöknek/munkahelynek szabadság alatt a mobilt?
Mivan ha beakarnak hívni szabadság alatt, de nem. Veszed fel a telefont/kikapcsolod?
Fel szoktam venni. Nálunk az az általános, hogy ha nem külföldön vagy max akkor fel kell venni. De ilyen nálunk nincs, hogy behívnak. Ügyfelek szoktak néha keresni akkor felveszem annyival hogy Szia, szabin vagyok, keresd a srácokat. Vagy egyszer kétszer valamelyik beosztottam felhív, mert nem talál valamit vagy akármi, természetesen segítek vagy inkább amúgy messengeren írnak általában. Én nem érzem ezt gáznak, nekem nem teher. Eszembe se jut ilyen, hogy ez gáz lenne. Direktbe nem keresnek megállás nélkül, ha valamiért keresnek szabi alatt az tényleg fontos.
27N, raktárvezető vagyok
Munkahelyen kb csak nekem nincs cèges telefonom (nem kèrtem) ezèrt az asztali vonalasom kb állandóan a magánmobilomra van irányìtva, hogy ne csörögjön a kollègáknak, ha home office-ban vagyok. Ha nem dolgozom ès olyankor csörög, simán felveszem, ha pár mondtatban tudok segìteni, mièrt ne tennèm meg? :)
Persze könnyű dolgom van,mert multicèg (bank) szóval kb 9 - 17 között keres csak bárki.
Cserèbe tènyleg bármikor felveszem, pl. Nyáron szabim alatt du 3-kor kerti partiban, már elèggè beba#$va is simán megtettem, na az a hìvónak volt elèg kìnos èlmèny:DD
A főnöknek és a kollégáknak felveszem, vagy ha láttam hogy kerestek, akkor visszahívom őket azonnal.
Az ügyfelek közül csak a normálisaknak szoktam felvenni, a fárasztó embereket pár óra elteltével hívom csak vissza. Ilyenkor mindig mondom hogy bocs, szabadságon vagyok és nem hallottam hogy hívsz. Azért pár óra alatt általában megoldódnak a dolgok, így nem kell velük hosszasan beszélni. Ráadásul még jól is jövök ki belőle, mert én vagyok a rendes csávó, aki szabadság alatt visszahívja őket.
*smart black guy gif*: [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!