Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szabadság alatt nem felvenni...

Szabadság alatt nem felvenni a telefont?

Figyelt kérdés

A kérdés adott.

Ti felveszitek a magántelefont a főnökötöknek/munkahelynek szabadság alatt a mobilt?

Mivan ha beakarnak hívni szabadság alatt, de nem. Veszed fel a telefont/kikapcsolod?

2021. dec. 20. 08:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos olyan munkakörben dolgozom, ha hívnak fel kell vennem, mert akkor sos. Viszont tényleg csak akkor hívnak ha gáz van és rugalmasan kezelik. Ha szabadság alatt dolgoznom kell, netán be is kell mennem, hiába vagyok max 1 órát, kapok +1 nap fizetett távollétet.
2021. dec. 20. 08:31
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Én a régi helyemen 10 évig dolgoztam és mindig felvettem szabi alatt is.

Aztán besokalltam és egyszer idén nyáron nme vettem fel, sőt végig kikapcsolva tartottam.

Az eredmény? Már nme dolgozom ott és nem magamtól jöttem el.

Gondolom érthető.

2021. dec. 20. 08:39
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha keresnek fel kell venni, de cserébe jár a 100%-os tólóra bónusz - az eleő óráért 3 órát fizetnek, minden továbbiért 1-et. Illetve megkapom az így elveszetett időt szabadásgként.
2021. dec. 20. 09:17
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Felveszem, na nem mindenkinek, de a főnökömnek, beosztottjaimnak igen. Mondjuk céges telefonom van, vezetőnél ez már ki nem mondott elvárás, hogy legalább korlátozottan de elérhető legyen mindig.
2021. dec. 20. 09:21
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Mivel nincs céges telefon, így kedvfüggő.
2021. dec. 20. 09:28
 6/18 anonim ***** válasza:
83%
#1, készenléti díjat is fizetnek? Ha nem, akkor nem kell felvenni a telefont.
2021. dec. 20. 09:29
 7/18 anonim ***** válasza:
92%
A 2. válasz miben tér el a többitől? Semmiben, ő is megfelelt a kérdésre. Engem is kirúgnának, ha nem venném fel. Akkor mos lehet nekem is nyomni a pirosat.
2021. dec. 20. 09:32
 8/18 anonim ***** válasza:
90%
Az én szabályom: Csak a munkaidőm előtti és utáni egy-egy órában vagyok elérhető. Így ha a másik műszak szeretne valamit, meg tudjuk beszélni. Ezen túl viszont el lehet felejteni, mivel nem vagyok készenlétis. A kollégáim is tartják magukat ehhez, épp ezért ha ők szeretnének valamit (cserélni vagy hasonló), akkor ők hívhatnak.
2021. dec. 20. 09:38
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Régi helyen ügyelet volt. Havonta egy-másfél hétig nálam volt a telefon, azt akár az éjszaka közepén is fel kellett venni.

Egyébként ha nem volt nálam, akkor is felvettem a főnöknek munkaidőn kívül is. De mivel alsóbbrendűként kezdett velem bánni a főnök, otthagytam a céget. A mostani helyemen nincs ügyelet és eszébe sincs senkinek se hívni munkaidőn kívül.

2021. dec. 20. 10:12
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#9, ügyeleti díj?
2021. dec. 20. 10:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!