Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon nehéz 300nettót...

Magyarországon nehéz 300nettót keresni villamosmérnökként?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Januárban végeztem mint villamosmérnök, és vidéki nagyvállaltnál vagyok(áramszolgáltató), és nettó 210 a fizetésem...

Váltanék, hisz itt többet nem szeretnének adni nagyon.. érdemes lehet fővárosba felköltözni?

Amúgy automatizálás területen szeretnék elhelyezkedni, nem is érdekel az erősáram amiben jelenleg dolgozom.

mennyire reális cél,hogy nettó 300megmaradjon tisztán Pesten? (mármint úgy tisztán,hogy már kifizettem az elbérletet)

2021. dec. 19. 17:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
nem
2021. dec. 20. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:
34%
Pizzafutárok 400 nettót kapnak vidéken. Ok, jattal együtt, de amíg te az egyetemen tanultál, ők már összegyűjtöttek egy lakásra valót.
2021. dec. 20. 11:07
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

300-al kezdtem anno BP-n, akkor még valamennyire jó volt. Felemelték 3 év alatt 375-re. Lassan én is átülök egy robogóra.

Még 375-ért is, elkezdeni se érdemes.

2021. dec. 20. 11:43
 14/16 anonim ***** válasza:
34%
Gépészmérnök vagyok vidéken. Netto 280at keresek. De már tanulok nyelveket, átnyargalok SSC-re. Nem kellett volna szédíteni a fiatalokat anno, hogy gazdag leszel, ha mérnök leszel. A gazdag az stimmel, de nem te, hanem a főnököd XD
2021. dec. 20. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly végeztem villamosmérnök BSc-t, rá kb 1,5 hónappal nettó 320-szal kezdtem egy autóipari multinál Budapesten. Nemrég váltottam másik multihoz nettó 488-ért. Asszem ez el is árulja, hogy a fenti fizetés nevetségesen alacsony. Kezdj el keresgélni, azt ajánlom!
2021. dec. 21. 16:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Még amikor így nettó 488-at keresel, akkor is látod a multi belső rendszerében, vagy a leggagyibb magyar újságcikkből, hogy egy kínai egy rízsföldön meg 588-at.
2022. jan. 8. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!