FONTOS sorsdöntő kérdés, te mit tennél?

Próbaidő letelte után van felmondási idő (általában 1 hónap), amit a leírt helyzet alapján maximálisan ki fognak használni.
Én a próbaidő alatt mondanék fel és lenne időm készülni az államvizsgára is.
A kérdés, hogy az albérletnek milyen felmondási ideje van, tudnád-e fizetni munka nélkül. Miből vennéd a házat/lakást. Hitelt is fizetni kell. Ez matekban kijön?

Mondj fel most azzal a kikötéssel hogy dolgozol amikor tudsz de készülnöd kell a vizsgákra is. Bele fognak menni mert sopron környékén lasszóval fogják a munkaerőt a szomszéd ország közelsége és jobb jövedelmi viszonyai miatt. Így nem hagyod cserben őket hisz próbidő alatt bármikor elmehetnél de nem teszed mert lojális vagy a munkahelyed felé.
Nem tudom melyik az a bank amely ad lakáshitelt három hónap munkaviszonyra de legyen szerencséd.
Én a helyedben a diploma után visszaköltöznék a szüleimhez, ezzel őket is segíted (beszálsz a rezsibe) és magadnak is segítesz (többet tudsz megtakarítani).
Aztán ha összejön egy új kapcsolatod akkor eldöntitek hogy merre tovább.
Ha hitelre veszel most egy lakást akkor behatárolod a lehetőségeidet. Mit teszel ha az új párod külföldön vagy más-távolabbi városban képzeli el a jövőtöket?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!