Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most komolyan itt ilyenek...

Most komolyan itt ilyenek dolgoznak? Hova kerültem?

Figyelt kérdés

Vagyonőrként dolgozok, tegnap kezdtem. Lényegében porta szerű korszeru épulet, korrekt cég.

Akivel tegnap voltam kolléga zenél az őrködés mellett, akivel pedig ma dolgozok ingatlanközvetítő. :D A Céget, amit őrzünk a cég igaztójának nincs akkora és olyan Merci terepjaroja mint ennek az ingatlanközvetítő srácnak, maivel ma jött. Kérdeztem tőle minek dolgozik, azt mondja avagyonőri dolog biztos pont meg ő vagyonőrként kezdte. :D Akivel pedig legközelebb fogok dolgozni valami vállalkozó szerelő. Szoval hova kerültem, itt ilyenek vannak?

Nem is az autók, meg a tárgyak, csak furcsa ez nekem, mert eddig ahol én dolgoztam nem ilyen kollégák voltak.

Még annyit tennék hozzá, hogy egy olyan cég, aki nagyon szelektál bekerülni nem nagyon lehet ide, itt minden gyönyörű, a szolgálati hely úgy néz ki, mint egy felsővezetői iroda :D nem ertem mit keresek itt vagyis h letezik ilyen, itt aztan van szinvonal :D

Úgy érzem, hogy rajtam kívül mindenkinek bejött az élet. Én meg a kis a Daciával gurultam be ide :))

Jó munkat, aki dolgozik :D

#személy és vagyonőr, vagyonőr,
2021. dec. 17. 00:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm.

Igen, itt tenyleg úgy tűnik, hogy rajtam kivul mindenki gazdag. :D

Az ingatlan közvetítő kolléga azt mondja, hogy neki van olyan hónap amikor konkrétan 0 Ft a bevétele, a számlák persze jönnek, és ő itt pl alkalmi munkaban van :D

Zenész meg azt mondja jobb így h be van itt jelentve mint fő munkahely, kevesebbet kell adózni :D

Tegnap furcsa volt, bementem direkt korábban, új vagyok én meg itt jön egy szép új Merci terepjáró , öltönyben ül benne a fiatal srac, integet nekünk, visszaintünk, mondjak a többiek na vele leszel ma itt, ő a kollégád, aztán leöltözött és felvette a security ruhát :D

Tanulok tőlük, azt mondjak hülye, akinek nincs mellette más melója😂

De azért remelem nem bűnözők és mindent törvényesen csinalnak :D

2021. dec. 17. 12:24
 12/19 anonim ***** válasza:
52%
Baszki te írtad le midnegyikről hogy törvénytelenül csinálja, miben reménykedsz?
2021. dec. 17. 12:29
 13/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ügyesek, bár kevés ilyen vagyonort ismerek :D eddig sosem talalkoztam ilyennel :D
2021. dec. 17. 13:43
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora kamu
2021. dec. 17. 14:56
 15/19 A kérdező kommentje:
nem kamu
2021. dec. 17. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
akkor küldj képet
2021. dec. 18. 11:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Ahol dolgozok ? :D ne viccelj már
2021. dec. 18. 11:40
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
nem, hanem a kollégádról ahogy biztonsági őr ruhában pózol a mercijében
2021. dec. 18. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

A volt melóhelyemen is volt ingatlanos őr. A mostaninál meg az éjszakások közül az egyikük egyetemista, és lány.

Meg nagyon sok őr csak a téli időszakban őrködik, nyáron meg mennek a saját szakmájukba, építőiparba.

2021. dec. 20. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!