Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most komolyan itt ilyenek...

Most komolyan itt ilyenek dolgoznak? Hova kerültem?

Figyelt kérdés

Vagyonőrként dolgozok, tegnap kezdtem. Lényegében porta szerű korszeru épulet, korrekt cég.

Akivel tegnap voltam kolléga zenél az őrködés mellett, akivel pedig ma dolgozok ingatlanközvetítő. :D A Céget, amit őrzünk a cég igaztójának nincs akkora és olyan Merci terepjaroja mint ennek az ingatlanközvetítő srácnak, maivel ma jött. Kérdeztem tőle minek dolgozik, azt mondja avagyonőri dolog biztos pont meg ő vagyonőrként kezdte. :D Akivel pedig legközelebb fogok dolgozni valami vállalkozó szerelő. Szoval hova kerültem, itt ilyenek vannak?

Nem is az autók, meg a tárgyak, csak furcsa ez nekem, mert eddig ahol én dolgoztam nem ilyen kollégák voltak.

Még annyit tennék hozzá, hogy egy olyan cég, aki nagyon szelektál bekerülni nem nagyon lehet ide, itt minden gyönyörű, a szolgálati hely úgy néz ki, mint egy felsővezetői iroda :D nem ertem mit keresek itt vagyis h letezik ilyen, itt aztan van szinvonal :D

Úgy érzem, hogy rajtam kívül mindenkinek bejött az élet. Én meg a kis a Daciával gurultam be ide :))

Jó munkat, aki dolgozik :D

#személy és vagyonőr, vagyonőr,
2021. dec. 17. 00:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Igen
2021. dec. 17. 01:04
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Magyarország. Mindenki gazdag, csak nem kérkedik vele. 😁
2021. dec. 17. 04:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert a vagyonőri munka mellett/közben gyakorlatilag bármit tudsz csinálni.

Örülj neki, hogy normális közegbe kerültél, talán rád is ragad valami.

2021. dec. 17. 05:56
 4/19 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem örülj a lehetőségnek!

Próbálj meg minél többet beszélgetni a kollégáktól és ellesni tőlük, amit lehet. Ki tudja, hátha neked is támad valami ötleted, amivel megcsinálhatod a szerencsédet.

2021. dec. 17. 06:29
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Mondjad Te is. Mennyi ilyen kamut hallottam, amíg 15 évig őrködtem.

Majd kiderül, hogy nem is az övé a nagymerdzsó. :D

Ha vállalkozó vagy, akkor jól jöhet az alkalmazotti lét a járulékok miatt, de, ha eszed van, a minimálbéres bejelentésért nem fogsz havi 240 órát melózni.

2021. dec. 17. 06:46
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt kamuznak, másrészt a mellékest feketén csinálják. Arra jó a vagyonőri munka, hogy van bejelentett munkahelye, jövedelme így a NAV felé kevésbé lóg ki a lóláb, hogy jövedelem nélkül él nagylábon.
2021. dec. 17. 08:38
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

#6-nál a pont.

Bírom, hogy olyanok pontozgatnak le, aki soha nem őrködött.

2021. dec. 17. 09:53
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Nyílván feketén csinálják. A legtöbb vagyonőr balfasz bűnöző minimálbérre bejelentve. Legtöbbjük írni-olvasni sem tud.
2021. dec. 17. 09:57
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk is olyan a fizikai munkavállalók beosztása, ami mellett simán lehet másodállást vállalni, van mindenféle szaki közöttük. Érdemes tanulni tőlük! :)
2021. dec. 17. 10:02
 10/19 anonim ***** válasza:
61%

" A legtöbb vagyonőr balfasz bűnöző minimálbérre bejelentve."

Látom, hogy te is olyanhoz szólsz hozzá, amihez nem értesz.

Pont nem lehetsz bűnöző, mert már a legkisebb hatósági eljárás során ugrik az igazolványod, anélkül meg nincs az a bátor cég aki alkalmazna.

Ahol nem kell a papír, ott max portás lehetsz.

De mint mondtam előzőleg, olyanok írnak ide, akinek se papírja, se fogalma nincs a szakmáról. Nem bűnözök ezek a kamugépek, csak szimplán nagyot mondanak.

2021. dec. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!