Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik nyelvtudas nelkul program...

Akik nyelvtudas nelkul programozokent dolgoznak kulfoldi cegeknek, azok megis mit csinalnak?

Figyelt kérdés

a feladatkiirast hogy ertik meg? A feleadat megoldasahoz nem kell kommunikalniuk mas emberekkel?

nem kell dokumentalni semmit?

a programot megirjak ugy hogy nem kell hozza idegen nyelv ismeret?

ennyire autista szakma a programozas hogy mindem teljesen absztrakt es mar nincs is benne emberi faktor?

tenyleg erdekelne

2021. dec. 16. 22:56
 71/92 anonim ***** válasza:
#70: Az EQ most hogy jön ide?
2021. dec. 17. 12:49
 72/92 anonim ***** válasza:

Nem olvastam vegig az agymenesed de eljutottam a bluebirdig.

Most akkor te nagyon nem vagy tisztaba a nyugati fizetessel vagy/es nem tudod mit jelent nyugati cegnek dolgozni.

Budapesten a fizetes senior kategoriaban itban valahol kb 1.8 kornyeken van. Ez nem nyugati fizetes. Ez budapesti fizetes.

Nyugati fizetes az amit beirsz hogy remote jobs uk, es 70-100.000 font/ev kornyeken latsz.

Angol nyelvtudas nelkul meg magyar cegnel fogsz dolgozni, magyar berert az meg hogy az adott ceg hova dolgozik semmit nem fog szamitani

2021. dec. 17. 12:54
 73/92 A kérdező kommentje:

total lepereg az okoskodas

en nem vagyok programozo de igy is jol elek, jol keresek, jo s ertelmes szakmam van, es rendes karrierem

ja....es tudok angolul, mert megtanultam....egyedul

2021. dec. 17. 13:05
 74/92 anonim ***** válasza:
56%
Én nemrég interjúztam egy amerikai céghez, mint fullstack szoftverfejlesztő. Havi NETTÓ 7000 dollár volt az ajánlat. Na AZ nyugati bér, de itt nyilván full angolul megy az interjú is, tehát aki nem tud beszélni, az eleve kiesett.
2021. dec. 17. 13:13
 75/92 anonim ***** válasza:
93%
#74 az odakint meg junior szinten is gyenge. Valami noname ceghez interjuztal?
2021. dec. 17. 13:18
 76/92 anonim ***** válasza:
6%
75 nem tudod mirol beszel es jartatod a szad? Netto 7000D az br 9 kornyeke, az 12 honappal 110.000 dollaros eves ber, nezz szepen utana hogy ez amerikaban is jonak szamit...
2021. dec. 17. 13:35
 77/92 anonim ***** válasza:
93%

76 ugy tunik nem igazan vagy kepben az amerikai fizetesekkel.

Nezz szet itt esetleg:

[link]

2021. dec. 17. 13:36
 78/92 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjad mar a melle beszelest, ezek amerikaiaknak vannak, nem europabol bedolgozolnak... Sot, meg azt is meg mernem kockaztatni hogy remotera meg ok se kapnak ennyit...
2021. dec. 17. 13:39
 79/92 anonim ***** válasza:
6%
#77: Jó, hát Google, Facebook, Microsoft tud ennyit adni az AMERIKAI dolgozóknak. Egy startup egy európai remote pozira nem fog.
2021. dec. 17. 13:52
 80/92 anonim ***** válasza:
71%
110 000 USD, ez aranyos a 300-500k+ USD-s kompenzációkhoz képest :) Ennél EU-ban többet kapsz egy Spotify, Reddit, GitHub stb. szintű cégnél, FAANG-ról nem is beszélve.
2021. dec. 17. 13:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!