Akik nyelvtudas nelkul programozokent dolgoznak kulfoldi cegeknek, azok megis mit csinalnak?
a feladatkiirast hogy ertik meg? A feleadat megoldasahoz nem kell kommunikalniuk mas emberekkel?
nem kell dokumentalni semmit?
a programot megirjak ugy hogy nem kell hozza idegen nyelv ismeret?
ennyire autista szakma a programozas hogy mindem teljesen absztrakt es mar nincs is benne emberi faktor?
tenyleg erdekelne
Nem olvastam vegig az agymenesed de eljutottam a bluebirdig.
Most akkor te nagyon nem vagy tisztaba a nyugati fizetessel vagy/es nem tudod mit jelent nyugati cegnek dolgozni.
Budapesten a fizetes senior kategoriaban itban valahol kb 1.8 kornyeken van. Ez nem nyugati fizetes. Ez budapesti fizetes.
Nyugati fizetes az amit beirsz hogy remote jobs uk, es 70-100.000 font/ev kornyeken latsz.
Angol nyelvtudas nelkul meg magyar cegnel fogsz dolgozni, magyar berert az meg hogy az adott ceg hova dolgozik semmit nem fog szamitani
total lepereg az okoskodas
en nem vagyok programozo de igy is jol elek, jol keresek, jo s ertelmes szakmam van, es rendes karrierem
ja....es tudok angolul, mert megtanultam....egyedul
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!