Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Akik nyelvtudas nelkul program...

Akik nyelvtudas nelkul programozokent dolgoznak kulfoldi cegeknek, azok megis mit csinalnak?

Figyelt kérdés

a feladatkiirast hogy ertik meg? A feleadat megoldasahoz nem kell kommunikalniuk mas emberekkel?

nem kell dokumentalni semmit?

a programot megirjak ugy hogy nem kell hozza idegen nyelv ismeret?

ennyire autista szakma a programozas hogy mindem teljesen absztrakt es mar nincs is benne emberi faktor?

tenyleg erdekelne

2021. dec. 16. 22:56
 11/92 A kérdező kommentje:

hát nyilván nem tehetem, de a gyerek állandóan ilyen 2-3 milliós fizetésekről regél

előtte NER-es kócerájokban dolgozott és ott is kapták a pénzt rendesen. Mondjuk 6 számjegyű bónuszt az első nap megbukó informatikai "fejlesztések után"

de ez az angol mumus tényleg egy létező dolog, linkedinen többször láttam már ilyen hirdetést.

De tudjátok mit? Ráirok egy HR-es hölgyikére hogy magyarázza el nekem a dolog lényegét.

Nem értek a programozáshoz, gépészmérnök vagyok, gyártó gépeket, robotot, cnc-t programozni tudok, de az egy más jellegü dolog. És nyilván azt meg lehet tanulni nyelvtudás nélkül is, mert az ember memorizálja hogy az a pár változó mit jelent.

De amikor ha embernek a nulláról kell felépítenie valamit úgy hogy egy külföldi is értse....hát nem tom

2021. dec. 17. 09:34
 12/92 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz, hogy programozóként normális munkát adj ki a kezed közül, muszáj az angol. Legalább olyan szinten, hogy a dokumentációt megértsd, mert kb a dolgok 10%-ához van normális magyar dokumentáció, plusz az olyan eszközök, mint pl a GIT nincsenek is magyarítva, mert senkinek nincs rá igénye.

Egy kis magyar cégnél épp el lehet szüttyögni normális angol tudás nélkül, de abból nem lesz karrier.

És hiába nincs odaírva egy-egy álláskiírásnál az angol követelményként, attól még az, mert kb. magától értetődő egy programozói munkánál az angoltudás.

Aki azt mondja, hogy angol tudás nélkül külföldi cégnek dolgozik, az egész egyszerűen HAZUDIK.

Ha épp csak makogsz angolul vagy még azt sem, akkor már az első interjúkörön kirostálnak. Ennyire egyszerű.

Bár azt el kell ismernem, hogy sok helyen alacsony az angol szűrő és nem egy kollégám volt korábban, hogy fogtam a fejemet, hogy milyen szörnű a nyelvtanjuk és a kiejtésük.

2021. dec. 17. 09:43
 13/92 A kérdező kommentje:

hát de még egyszer mondom a két szememmel láttam már linkedinen hogy HR-es hölgyikék igényesen, meme szerkesztővel megcsinált postokat tettek ki ahol az volt a központi téma, hogy nem kell angol.

mert az milyen rossz.

a gagyi kiejtés meg nyelvtan még hagyján, de ezek LEGIT nem tudnak angol nyelven kommunikálni. És még kérkednek is vele.

pl hogy csak hümmög amikor az nyugati felettese hozzá szól meetingen. Mert ugye OTTHONRÓL dolgoznak.

2021. dec. 17. 09:48
 14/92 anonim ***** válasza:
Linkeld a linkedin postot vagy screenshot
2021. dec. 17. 09:49
 15/92 A kérdező kommentje:

nem mostanaban lattam es nem mentettem el

visszatekerni 30km-t meg nem fogok a feeden

keress es talalsz

2021. dec. 17. 09:51
 16/92 anonim ***** válasza:
A ceget ird, ahol az ismerosod dolgozik.
2021. dec. 17. 09:54
 17/92 A kérdező kommentje:

név, anyja neve, lakcim tajszám is kell?

minek érdekel ez téged ha még arra sem vagy képes hogy megtaláld az információt egymagad az interneten? Így szerintem ne is álmodozz jól fizető állasokról, mert nem vagy az a súlycsoport

2021. dec. 17. 10:02
 18/92 anonim ***** válasza:
Eleg a ceg neve. Akkor kiderul, hogy hazudsz-e.
2021. dec. 17. 10:05
 19/92 anonim ***** válasza:
100%
Igen mond a céget ahol dolgozik, ebben mi a titok? Mert szerintem ez megint a szokásos hisztis kamu kérdés.
2021. dec. 17. 10:06
 20/92 anonim ***** válasza:
100%
Írd le a céget kérdező.
2021. dec. 17. 10:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!