Akik nyelvtudas nelkul programozokent dolgoznak kulfoldi cegeknek, azok megis mit csinalnak?
Figyelt kérdés
a feladatkiirast hogy ertik meg? A feleadat megoldasahoz nem kell kommunikalniuk mas emberekkel?
nem kell dokumentalni semmit?
a programot megirjak ugy hogy nem kell hozza idegen nyelv ismeret?
ennyire autista szakma a programozas hogy mindem teljesen absztrakt es mar nincs is benne emberi faktor?
tenyleg erdekelne
2021. dec. 16. 22:56
31/92 anonim válasza:
Te meg azert jossz azzal, hogy igaz, mert egy allitolagos ismerosod egy allitolagos cegnel allitolag igy dolgozik.
Konkretumot persze meg veletlenul sem irsz. Hiteles :)
32/92 A kérdező kommentje:
azért nem irok konkrétumot, mert semmi közöd hozzá
2021. dec. 17. 11:14
33/92 anonim válasza:
Oke fonok, akkor ezt megbeszeltuk :)
34/92 A kérdező kommentje:
viszonylag gyorsan megértetted az etikettet
2021. dec. 17. 11:17
35/92 anonim válasza:
Én kerestem ilyen hirdetést, nem találtam. Linkelsz egyet?
36/92 A kérdező kommentje:
2021. dec. 17. 11:29
37/92 anonim válasza:
Igen, csak egy egyéb kérdés. Miből gondolod, hogy ezek külföldi cégek?
38/92 anonim válasza:
Igen az alapítványi iskolás troll a nem létező ismerősével. De annyi iq-ja nincs hogy elgalább valami kamu céget beírjon:D
39/92 anonim válasza:
A másodiknál konkrétan oda van írva, hogy Budapest :D
40/92 anonim válasza:
Amit linkeltél az mind magyar cég
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!