Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért panaszkodik itt mindenki...

Miért panaszkodik itt mindenki a fizetésekre?

Figyelt kérdés

Én még 200 ezer nettót se kerestem havonta mégis sikeres vállalkozást csináltam.

Bejelentett munkám se volt soha, mert nem vettek fel sehova. Miért nem tudják feltalálni az emberek magukat?

Miért kell elszórni minden forintot?

2021. dec. 16. 05:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Ja, akkor ertem, a ferfiak csak ezert nem fognak magasztalni... Biztos nehez lehet ennyire sikeresnek lenni ha senkit nem erdekel a sikered
2021. dec. 16. 18:16
 12/18 anonim ***** válasza:
95%
#8 mégsem ezt a kérdést sikerült kiírni.. szóval csak hencegni akartál :))
2021. dec. 16. 18:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Akkor hogy kellett volna ki írni?
2021. dec. 16. 18:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem mondjuk erdekelne hogy mit tettel, mit teszel amivel igy kiemelkedsz? Milyen vallalkozasod van, hogy inditottad el, hogyan erted el azt hogy ne felj dontest hozni, kockaztatni. Ha gondolod ird le
2021. dec. 16. 18:23
 15/18 anonim ***** válasza:
90%
#14: Onlyfans :D
2021. dec. 16. 20:16
 16/18 anonim ***** válasza:
9%
Sokan ész nélkül mennek vásárolni, nem listával. Aztán sokan versenyeznek, kinek drágább a ruhája, kell a 6. napszemüveg is, mert márkás, mert villogni kell az instán. Amíg magyarban éltem, nyomorogtam, nem fizették meg rendesen a szakmám. Véletlen szerencsével kerültem ki külföldre, kirúgatott az akkori kisfőnököm mondvacsinált okkal, egyik napról a másikra nem volt munkám. Akkor, hogy le vezessem a feszkót, elmentem buliba. Ott megismertem egy csajt, aki a palijával évek óta kint élt. 3 napom volt eldönteni, mit csinálok, azonnal csomagoltam és két kistáskával meg az utolsó fizetésemmel belevágtam. Most, 5 év után havi kb. 400ezer a megtakarításom, van egy hitel-tehermentes ingatlanom, amit kiadok. Minden euro centet félreteszek, hogy öregkoromban ne az út szélén dögöljek meg (én nem vagyok kreatív, nincs érzékem a vállalkozáshoz és azonnal átb.sznak a palánkon, mert túl naiv vagyok, nekem abban van szerencsém, ha másnak dolgozom. Én szoktam kapni a fizuemelést, előléptetést).
2021. dec. 18. 15:25
 17/18 anonim ***** válasza:

"Miért nem tudják feltalálni az emberek magukat?"

Olyanok válaszát várod, akik a kérdést sem értik :)

"én csak válaszokat várok, hogy miért vagyok ennyire más"

Egy sikertelen ember erre nem tud választ adni. Én 26 évesen kezdtem a szárnyaimat próbálgatni (amikor senki sem segített, mert nem hittek bennem), aztán x összegből 4x lett 6 hónap alatt, és 3x-ből 11x lett a cél, ÉS EKKOR SEM SEGÍTETTEK, az ember a fiának szólt, hogy ezt kell csinálni, ebben van a pénz (bele is bukott), na ezután hitték el, hogy értek valamihez, és bejött a 11x (5 hónap csúszás volt).

Azóta eltelt 4 év, ez alatt 4 ígéretes emberrel (részben konkurencia) próbáltam üzlettársi kapcsolatot kialakítani, hiába magyaráztam nekik, hogy mindkettőnknek profit, illetve ahogy a mondás tartja: "Nem győzhetjük le Nyugatot, ha egymás ellen harcolunk!" konkrétan nem értették... azóta én 150-170x-nél tartok, a konkurencia már nem méltó ellenfél, gyakorlatilag ha megjelenek az adott területen, ők meghátrálnak.

Merre laksz, és hány éves vagy? :)

2021. dec. 18. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem az összes kollégám nyafog, hogy neki milyen a bére, meg így sz*r minden, úgy sz*r mindent. Ezek 50 év feletti "felnőtt" férfiak, akik egy (ismétlem 1) munkahelyen öregedtek meg. Soha nem váltottak, soha nem próbáltak ki mást, nem vágtak bele semmi újba, csak vártak egy helyen. Megöregedtek, besavanyodtak, már a lopkodással és a mutyizással próbálják kompenzálni azt, hogy mennyire szerencsétlennek érzik saját magukat.

Nekem 10 éve az első fizetésem 70 ezer forint volt, most 300-400 ezer forint között keresek. Nem azért, mert olyan hűde jó képességű vagyok, hanem, mert nem álltam meg az első munkahelyen. Amit tudtam, félretettem és mindig próbálkoztam más helyek után nézni és olyan papírokat összeszedni, amiből később profitálni tudok. Nem kell nagy dolgokra gondolni, még csak vezető beosztásban sem vagyok DE hasznosnak érzem magam és hasznosnak érzem azt, amit csinálok. Látom a munkahelyemen azt, amit én csináltam meg és látom azt, hogy mit tudnék még megcsinálni.

Lehet, hogy a közeljövőben megint váltok és megpróbálok egy még jobban fizető és még nagyobb felelősséggel járó munkát elvállalni.

Próbálkozni kell, abból semmi rossz nem lehet. Abból viszont igen, ha állsz és várod a sült galambot.

2022. jan. 6. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!