Miért panaszkodik itt mindenki a fizetésekre?
Én még 200 ezer nettót se kerestem havonta mégis sikeres vállalkozást csináltam.
Bejelentett munkám se volt soha, mert nem vettek fel sehova. Miért nem tudják feltalálni az emberek magukat?
Miért kell elszórni minden forintot?
Te meg azért panaszkodsz, hogy más panaszkodik. Gratulálok, sokkal elorebb jutottál, valóban.
Tipik vállalkozó, aki kisebbrendűségi komolexusa miatt, amint elér valamit nala szerencsétlenebbeket azonnal ekézi és lenézi.
Gondolom, ha lesznek, az alkalmazottaidat is így fogod kezelni; minimálbéren bejelentve, vörösre ordított fejjel, ha nem dolgozzák le a napi 9 órát: ha nem tetszik el lehet menni és saját vállalkozást csinálni.
Ha mindenki vállalkozna, nem lenne se alkalmazott se vasarlod.
Idióta.
Teljesen hihető, hogy egy semmihez sem értő, nettó 200 alatt kereső illetőből sikeres vállalkozó lesz. Max ha aláteszik az egészet.
Lölöke, te vagy az?
Miért henceg itt mindenki a teljesítményevel?
Mindenki csak azokat az élethelyzeteket meséli el amiben saját magát fényezheti vagy mást hibáztathat, de soha senki nem meséli el, hogy mit hibázott vagy milyen kínos helyzetbe került.
Miért kell hagyni, hogy az egónk irányítson? Miért van mindenki eltelve magával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!