Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért panaszkodik itt mindenki...

Miért panaszkodik itt mindenki a fizetésekre?

Figyelt kérdés

Én még 200 ezer nettót se kerestem havonta mégis sikeres vállalkozást csináltam.

Bejelentett munkám se volt soha, mert nem vettek fel sehova. Miért nem tudják feltalálni az emberek magukat?

Miért kell elszórni minden forintot?

2021. dec. 16. 05:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Mert a legtobben csak elvarnak hogy tobbet keressenek anelkul hogy barmit csinaljanak. Nem mondom hogy nincsenek akik nem erdemlik meg, de tul sok a pioca
2021. dec. 16. 05:40
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
Mert neked elég a kis fekete jövedelem, másnak nem kell beérnie ennyivel
2021. dec. 16. 08:16
 3/18 anonim ***** válasza:
85%

Te meg azért panaszkodsz, hogy más panaszkodik. Gratulálok, sokkal elorebb jutottál, valóban.

Tipik vállalkozó, aki kisebbrendűségi komolexusa miatt, amint elér valamit nala szerencsétlenebbeket azonnal ekézi és lenézi.

Gondolom, ha lesznek, az alkalmazottaidat is így fogod kezelni; minimálbéren bejelentve, vörösre ordított fejjel, ha nem dolgozzák le a napi 9 órát: ha nem tetszik el lehet menni és saját vállalkozást csinálni.

Ha mindenki vállalkozna, nem lenne se alkalmazott se vasarlod.

Idióta.

2021. dec. 16. 08:31
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Mesélj mit válallakozol?:D
2021. dec. 16. 09:01
 5/18 anonim ***** válasza:
81%

Teljesen hihető, hogy egy semmihez sem értő, nettó 200 alatt kereső illetőből sikeres vállalkozó lesz. Max ha aláteszik az egészet.

Lölöke, te vagy az?

2021. dec. 16. 09:39
 6/18 A kérdező kommentje:
Pont ez a durva ebben, hogy vittem véghez az egészet, hogy mindent magamnak fizettem.
2021. dec. 16. 12:24
 7/18 anonim ***** válasza:
44%

Miért henceg itt mindenki a teljesítményevel?

Mindenki csak azokat az élethelyzeteket meséli el amiben saját magát fényezheti vagy mást hibáztathat, de soha senki nem meséli el, hogy mit hibázott vagy milyen kínos helyzetbe került.

Miért kell hagyni, hogy az egónk irányítson? Miért van mindenki eltelve magával?

2021. dec. 16. 15:06
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem hencegek, én csak válaszokat várok, hogy miért vagyok ennyire más.
2021. dec. 16. 18:03
 9/18 anonim ***** válasza:
89%
Mert te tul jo vagy, sokkal jobb mint barki mas, sokkal tobbet ertel el, biztos a csajok megvadulnak toled :))
2021. dec. 16. 18:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2021. dec. 16. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!