Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit láttok, felétek munkaerőhi...

Mit láttok, felétek munkaerőhiány van(ahogy a sajtóból hallani) vagy pedig nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
2021. dec. 12. 17:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%

17es :

Elhiszem hogy van olyan is, de itt keleten 4 nyelvel, talpraesettséggel, gyors tanulással stbstbstb alig tudtam elhelyezkedni, mert már abba kötöttek bele hogy a magyart nem beszélem jól.

Okés hogy sokáig voltam külföldön de azért övön aluli ami itt van.

Akár ketté is lehetne választani az országot ebből a szempontból és a megbecsülés szempontjából.

Most vallalkozok, mert nem bírtam és voltak terveim is

2021. dec. 14. 23:22
 22/24 eakos1 válasza:
Pest mellett mérnöki pozícióra nehezen találunk embert, már talán fél éve nyitott a pozíció. És raktárba is nagyon nehéz embert találni - szóval igen, hiány van nem is kicsi.
2021. dec. 19. 20:00
 23/24 anonim ***** válasza:

Csak kíváncsiságból meg tudnál osztani néhány infót, hogy miért nyitott nálatok fél éve a mérnöki pozíció:

- Aki kapott ajánlatot (ha volt ilyen) az bér miatt nem vállalta?

- Próbáltátok-e az eltervezett bérsávot emelni, miután már pár hónapja nem találtatok embert?

- Ha ez valamiért nem volt lehetséges, nem gondoltatok arra, hogy az elvárásokból kéne visszavenni? (pl. pályakezdő alkalmazása és belső képzés biztosítása)

2021. dec. 19. 20:15
 24/24 eakos1 válasza:
Nem a bér miatt, mert már voltak akiket felvettünk de az utolsó pillanatban mégis máshova mentek. Nagyon sokan nem akarnak Budapastről kijárni ezzel nagyon sok embert bukunk alapból. Hogy a csapat jó egyensúlyban legyen néha pályakezdőt néha tapasztaltat veszünk fel, most tapasztalt lenne soron. Valaki megint elmegy így mostmár két embert keresünk.
2022. febr. 6. 10:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!