Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A hire value videóinterjún...

A hire value videóinterjún tényleg újra fel lehet venni egy választ, amivel nem vagyok elégedett? És ha pl.nem tudtam a választ, utána mielőtt újra felvenném utánanézek neki?

Figyelt kérdés

Erdemes ezt csinalni?

Nem igazan ertem,jogy akkor hogyan szurik ki az interjuztatok,hogy ki tudta a valaszt igazabol es ki nem.

Mert ha egy szakmai kerdesre mondjuk nem tudom a valaszt, de felveszem es mondok valamit...utana pedig utananezek es ujra felveszem...akkor az nyilvan nem az igazi tudas miatt lesz jol megvalaszolva,hanem mert utananeztem.

Erdemes ezt csinalni, vagy ezt ok visszanezik, hogy volt egy video eloszor es ez a javitott verzio?

2021. dec. 12. 01:57
 1/2 A kérdező kommentje:
HireVue akart lenni*
2021. dec. 12. 02:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Es ha tenyleg fel lehet venni ujra a valaszt, azt technikailag hogy kell?

Olyasmit olvastam kulfoldi oldalakon ,hogy bezartak a bongeszot, es ujra megnyitottak az emailes linket, es akkor ugyanazt a kerdest dobta fel,es uj felvetel keszult arrol a kerdesrol...

2021. dec. 12. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!