Oneletrajzban ha be irok egy helyet hogy ott dolgoztam akkor utana neznek hogy tenyleg voltam e ott?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 14:22
1/17 anonim válasza:
A TB kiskönyvedben minden benne van, ahol be voltál jelentve.
2/17 A kérdező kommentje:
a Tb kiskonyv az online van?
2021. okt. 26. 14:34
3/17 A kérdező kommentje:
mert a szuleimnek se tudom hogy van vagy az hogy?
2021. okt. 26. 14:35
4/17 anonim válasza:
Nem, nem online.
Ne kamuzz, könnyű lebukni.
5/17 anonim válasza:
Nem biztos, de sok helyen igen. Nagyon fel lehet sulni az ilyennel, nagyon nem ajanlom
6/17 anonim válasza:
Igen, ha utána akarnak nézni simán utána tudnak.
7/17 A kérdező kommentje:
aki diakmunkan volt annak is beirtak a TB konyvbe?
2021. okt. 26. 14:46
8/17 A kérdező kommentje:
sima irodai asszisztens allasra szeretnek menni de 1-3 eves tapasztalat kellene(ami nekem 1 honapos van es nem is gondolom h ennel bonyolultabb lenne) de mivel kisvaros igy tuti gyakorlat nelkul nem vesznek fel
pedig ez lenne az almom
akkor ti mi tevok lennetek?
ha azt irom gyakornok voltam vagy diakmunkas vagy barmi egyebbel meg megoldhatom valahogy?
2021. okt. 26. 14:47
9/17 anonim válasza:
Nem.
"akkor ti mi tevok lennetek?"
Menj el olyan adminisztratív pozícióba dolgozni, ahová pályakezdőket is felvesznek, és akkor jövő ilyenkorra lesz egy év tapasztalatod.
10/17 A kérdező kommentje:
olyan hely nincs
2021. okt. 26. 15:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!