Mi tévők legyenek azok a kisvárosi/falusi cégek akik már nem bírják kitermelni a megemelt minimálbért?
Ha a megrendelőkre nem lehet áthárítani az emelést akkor miből fizesse ki az embereket a vállalkozó?
Értem én, hogy Budapesten ez semmi meg ott alapból magasabb a bér de faluhelyen meg kisvárosokba ez hogy megy?
Nem kellene szeparálni a minimálbért országrészekre vagy helységekre lebontani? Egy kis faluban nem lehet annyit kitermelni mint egy nagy városban, nem lehet egységes a szabályozás.
Biztos hogy nem. Ahhoz gépek kellenek. Ki lenne az a gazda aki odaadná egy falusi aklesznak a 30 milliós gépet.
Ráadásul aki búzát és kukoricát termeszt az jól megél belőle és nincsenek olyan problémái mint a kérdezőnek.
Nincs is semmiféle gazdaság.
A kérdező csak egy provokátor kamugép....
Nincsen gyár a szomszéd faluba csak a konkurencia de az is bajba van ráadásul nem tartja olyan jól az embereket mint én
amelyik elmegy az messze kell hogy menjen nagyvárosba jó fizetésért ingázhat reggel este aki meg elakar menni az Budapest
És szerinted az embereim családjai akik miattam tudnak ételt tenni az asztalra azok ezt a vélemény osztják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!