Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi tévők legyenek azok a...

Mi tévők legyenek azok a kisvárosi/falusi cégek akik már nem bírják kitermelni a megemelt minimálbért?

Figyelt kérdés

Ha a megrendelőkre nem lehet áthárítani az emelést akkor miből fizesse ki az embereket a vállalkozó?

Értem én, hogy Budapesten ez semmi meg ott alapból magasabb a bér de faluhelyen meg kisvárosokba ez hogy megy?

Nem kellene szeparálni a minimálbért országrészekre vagy helységekre lebontani? Egy kis faluban nem lehet annyit kitermelni mint egy nagy városban, nem lehet egységes a szabályozás.

2021. dec. 11. 16:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
87%

Biztos hogy nem. Ahhoz gépek kellenek. Ki lenne az a gazda aki odaadná egy falusi aklesznak a 30 milliós gépet.

Ráadásul aki búzát és kukoricát termeszt az jól megél belőle és nincsenek olyan problémái mint a kérdezőnek.

2021. dec. 11. 18:51
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem tudja bekamuzni, hogy mit termel a fantáziabirodalomban, Bazsi menthetetlen vagy!
2021. dec. 11. 18:54
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Nincs is semmiféle gazdaság.

A kérdező csak egy provokátor kamugép....

2021. dec. 11. 18:54
 24/40 A kérdező kommentje:
Még jó hogy elmondtam már, hogy vannak gépek és pont egy drága gépben csinált több százezer forintos kárt az egyik fiatal betanuló aki után lelépett!%
2021. dec. 11. 18:56
 25/40 A kérdező kommentje:
Ki mondtra hogy nem élek meg belőle jól?? De attól még ki kell termelni az embereim fizetését és ha mindenkinek megemelem ennyivel de nem tudok többet elkérni a megrendelőtől akkor a saját részemből csípjem tán le?
2021. dec. 11. 18:57
 26/40 anonim ***** válasza:
93%
Mehetsz te is a szomszéd városba a gyárba döbrögi. :)
2021. dec. 11. 19:08
 27/40 anonim ***** válasza:
Dobrogi gazdaa, hat hogy ne tudnad kitermelni? A huseges jobbagyakat mar igy is jobban fizetted...
2021. dec. 11. 19:20
 28/40 A kérdező kommentje:

Nincsen gyár a szomszéd faluba csak a konkurencia de az is bajba van ráadásul nem tartja olyan jól az embereket mint én

amelyik elmegy az messze kell hogy menjen nagyvárosba jó fizetésért ingázhat reggel este aki meg elakar menni az Budapest

2021. dec. 11. 19:20
 29/40 anonim ***** válasza:
81%
Ahogy #1 írta, amelyik cég minimálbért nem bír fizetni, az húzza le a rolót.
2021. dec. 11. 19:26
 30/40 A kérdező kommentje:

És szerinted az embereim családjai akik miattam tudnak ételt tenni az asztalra azok ezt a vélemény osztják?

2021. dec. 11. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!