Ha egy fiatal párnak (25 évesek) 800 ezer-1 millió forint a közös keresete, az ebben a korosztályban mennyire számít kirívónak?
26-27 évesek vagyunk, nekünk ez 860 ezer nettó. És ez diplomával tök átlagos. Ez nagyon nem felső kategória. A középréteg fejenként 1 millió Ft körül kezdődik.
Fiatalként nem rossz fizetés, és egy tanár pár 40 év munkával sem biztos hogy éléri ezt, de nem extra!
Attol fugg.
A minimalberes gyari munkas/tanar reteghez kepest kirivonak szamit.
Nem tudom miért pontoztok le mindenkit.
Ha 25 évesek és csak BSc-t végeztek akkor már 2-3+ év szakmai tapasztalatuk van. Úgy a netto 4-500 / fő nem kiemelkedő, inkább átlagos.
Ha pedig MSc akkor is esélyes, hogy már a képzés alatt is gyakornokoskodtak/levelezőn csinálták főállás mellett. Úgy is simán megvan a netto 4-500.
Szerintem ebben semmi kimagasló. Ennyit bárki megkeres akinek piacképes a diplomája, tudása.
"Nem tudom miért pontoztok le mindenkit."
Azért, mert nem vagy tisztában a valósággal. Pályakezdőknek nem fizetnek nettó 400-at. Néhány területet leszámítva.
30 éves korban már jobban elképzelhető.
25 évesen ez csak egy szúk 5-10%-os kisebbség kap ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!