Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy fiatal párnak (25...

Ha egy fiatal párnak (25 évesek) 800 ezer-1 millió forint a közös keresete, az ebben a korosztályban mennyire számít kirívónak?

Figyelt kérdés
A felső hány százalékban lehetnek benne, ha csak a saját korosztályukat nézzük?
2021. dec. 9. 22:04
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Nettóban értettem.
2021. dec. 9. 22:04
 2/28 anonim ***** válasza:
68%
24 évesen nekünk ennyi, nyilván jó, de akiknél mindkét félnek van egy normális diplomája, az ennyi lesz
2021. dec. 9. 22:24
 3/28 anonim ***** válasza:
51%

26-27 évesek vagyunk, nekünk ez 860 ezer nettó. És ez diplomával tök átlagos. Ez nagyon nem felső kategória. A középréteg fejenként 1 millió Ft körül kezdődik.

Fiatalként nem rossz fizetés, és egy tanár pár 40 év munkával sem biztos hogy éléri ezt, de nem extra!

2021. dec. 9. 22:32
 4/28 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a felső 10 százalékban simán benne lehetnek.
2021. dec. 9. 22:41
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Attol fugg.

A minimalberes gyari munkas/tanar reteghez kepest kirivonak szamit.

2021. dec. 9. 22:42
 6/28 anonim ***** válasza:
74%
budapesten ha mindkét fél diplomás ez teljesen átlagos. semennyire nem kiemelkedő
2021. dec. 9. 22:45
 7/28 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom miért pontoztok le mindenkit.

Ha 25 évesek és csak BSc-t végeztek akkor már 2-3+ év szakmai tapasztalatuk van. Úgy a netto 4-500 / fő nem kiemelkedő, inkább átlagos.

Ha pedig MSc akkor is esélyes, hogy már a képzés alatt is gyakornokoskodtak/levelezőn csinálták főállás mellett. Úgy is simán megvan a netto 4-500.

Szerintem ebben semmi kimagasló. Ennyit bárki megkeres akinek piacképes a diplomája, tudása.

2021. dec. 9. 23:01
 8/28 anonim ***** válasza:
56%

"Nem tudom miért pontoztok le mindenkit."

Azért, mert nem vagy tisztában a valósággal. Pályakezdőknek nem fizetnek nettó 400-at. Néhány területet leszámítva.

30 éves korban már jobban elképzelhető.

25 évesen ez csak egy szúk 5-10%-os kisebbség kap ennyit.

2021. dec. 9. 23:11
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Itt a Gyakorin fejenként keres ennyit mindenki, a valóságban ez jó fizetésnek számít . Különben meg az életszínvonalatoktól is függ, hogy milyennek számít. Teljesen lényegtelen, hogy egy kívülálló mit mond, nektek kell tudni, hogy megfelelően tudtok-e élni ennyiből. Ennél sokkal kevesebből is élnek boldogan emberek és 5-ször ennyivel is lett már depressziós valaki.
2021. dec. 10. 00:04
 10/28 A kérdező kommentje:
Nekem van diplomám, de nem abban a szakmában dolgozok és ide felvettek volna érettségivel is. Való igaz, hogy Budapesten kezdtem elindítani(ez szerintem is kulcsmomentum volt) a karrieremet, de most már vidéken vagyok távmunkában. Páromnak pedig nincs semmilyen felsőfokú végzettsége.
2021. dec. 10. 05:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!