Mennyi az az idő (év) amennyi béremelés nélkül már "kórosnak " számít egy munkahelyen?
"biztos szóvá is tenném"
És mire mész vele, ha szóvá tetted? A főnök vállat von, meg se hallgat nagyon, és szarik a pofádba.
21: Ilyenkor szoktam felmondani...
Mondjuk erdekes modon engem eddig minden fonokom meghallgatott...
hát végülis ha nagyon erőlteted itt is meghallgat aztán közli hogy nincs emelés.
Most akkor mire mész vele ha egy órát tárgyaltok és a végén ott vagytok ahol az elején? nincs emelés. és kész.
Ez sok helyen úgy megy, hogy igyekeznek karban tartani az ember fizuját, és emlegetik, elkerülve azt a szituációt, hogy a munkavállaló elégedetlen legyen, és másik helyet keressen. Ezért ha maguktól nem emelnének nagyon max. 2 évig, akkor közölném, hogy fizetés emelést szeretnék.
Ha nem ad fizetés emelést, nem értem minek vagy ott.
"Ez sok helyen úgy megy, hogy igyekeznek karban tartani az ember fizuját, és emlegetik, elkerülve azt a szituációt, hogy a munkavállaló elégedetlen legyen, és másik helyet keressen. "
na látod ITT az ellenpélda!! Itt semmit se emelnek és a vezetőség magasból leszarja ki marad ki megy. Aki marad marad, aki megy megy.
Majd lesz helyette más. És tényleg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!