Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkalehetőségem lenne...

Milyen munkalehetőségem lenne így Szombathelyen?

Figyelt kérdés

Jelenleg egyetemre járok, de egyrészt nem tetszik a szak amit tanulok másrészt nagyon szükségem lenne pénzre, ezért gondolkodtam rajta hogy ott hagyom a sulit.

Jelenleg egy barista és mixer képzésre járok.

Érettségim van, plusz angolból van nyelvvizsgám és elég jól is tudom használni a nyelvet. Nem tudom mennyire számít de tudok bármilyen hivatalos levelet írni, meg minden ilyesmi. Egy kicsit németül is tudok.

Milyen lehetőségeim lennének így?

Tudom hogy nagyrészt csak gyárakban tudnék elhelyezkedni így, de jobban örülnék valami másnak. Nem lenézem a gyári munkát, mert igenis becsülöm azokat az embereket akik ezeket a munkákat végzik.

20/L

2021. dec. 8. 23:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj!

[link]

2021. dec. 8. 23:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Ezt a plazmaadást már sokszor néztem, de egyetlen gond, rosszul vagyok a tűtől és a vértől, pedig tényleg jó lenne.

Pénz is keresnénk és másokon segítenék egyszerre

2021. dec. 9. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Szombathelyen semmilyen, de pl. a határon túl Ausztriában már inkább.
2021. dec. 9. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!