Direkt beszerzésben lehet szép karriert csinálni, műszaki diploma nélkül?
Persze hogy lehet, miért kellene ehhez műszaki diploma? :D Én jelenleg is supply chain mesteren tanulok és már kaptam 2 lehetőséget pesti cégektől. Full home-officeban dolgozom jelenleg 550 bruttóért + caf. és még el se végeztem az egyetemet..
Nagyon jó pálya, terület, ha szerzel tapasztalatot és tudod használni a LinkedIn-t és van egy normális önéletrajzod.
#2 Ez olyan mintha azt írnád egy programozónak hogy "ez kvázi egy rendszergazda".
Látszik hogy fogalmad sincs a témáról. :D
1#
Indirekt sourcing területen kezdtem gyakornokként, ott láttam mik a karrierfokok, amiket el lehet érni, utána kerültem át direkt beszerzésre, és csak azért merült fel bennem a kérdés, mert nálunk a direkt beszerzés vezetőinek egy jelentős részének műszaki vagy műszaki/gazdasági diploma kombinációja van. Kicsit tartok tőle, hogy így ez nem feltétlenül az én karrier utam lesz hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!