Hamis okmányok beszerzése. Gyakran hallunk olyasmiről, hogy valaki hamis okmányt vásárolt (útlevél, diploma, stb. ). Valójában hogyan lehet ilyesmihez hozzájutni?
Nálunk lehet venni olyan hamis okmányt, ami nem hamis... :)
Pl. ha jogosítvány kell akkor perkálod a pénzt, adsz 4 fényképet meg az igazolványod fénymásolatát és 3-4 napon belül kézhezkapod az okmányt. Kb. 10 napig nem vezethetsz vele, mert át kell fusson a rendszeren, de azután akár a rendőr is megállíthat! Benne leszel a rendszerben, a neved a vizsgázottak között lesz, stb... Teljesen olyan mintha rendesen levizsgáztál volna.
Diploma is van: adott város bármelyik középiskolájából adnak érettségi bizonyítványt. Szintén minden papír el lesz rendezve, mintha vizsgáztál volna, stb.
Re: 2009-09-03 18:15 4/4
Nekem egész életem ment tönkre azzal, hogy tanulással megszerezzem a gimnáziumi érettségit, amit megkapva, egyenesen hamisnak véltek az egyetemen majdnem 4-5 hónapig, majd utána is húzták a szájukat. A gyanú egyszerű
volt: kizárólag utóvizsgákat rendező vizsgabiztos
vizsgáztatott rendes érettségi vizsgán. Ezen érettségimet
nem fogadták el tanfolyamhoz sem, őrizetbe vettek, majd
bíróságra is elvittek egyik délután.
Idővel lediplomáztam, megkaptam diplomámat a diplomaosztón. Mivel a sok tanulás miatt végigszenvedtem az egyetemet és kevésbé gyakorlatias dolgokat tanultam,
így elhitték a valódi diplomámról, hogy hamis.
Amúgy ezzel a diplomával bármilyen munkahely automatikus
felvétel lenne. Sajnos 3 országban jártam meg a munkanélkülit és évekig voltam munka nélkül. A diplomámat
külföldön is hamisként kezelték, csak eltolták a kezem.
Megéri inkább otthon megtanulni és megvenni a diplomát.
Amúgy az ELTE erre lehetőséget is adott, de túl jó akartam
lenni. Maga a dékán mondta: 300ezer a főiskolai diploma,
2 hét alatt megtanítja a tananyagot személyesen otthon.
10 millió az egyetemi és 3 hónap alatt tanítja meg 5-ösre.
Azért mert ezekkel nem éltem, többször is hamisnak vélték,
szerintem még van olyan hely ahol most is azt hiszik.
Volt olyan külföldi interjú, ahová csak tudásszint felmérésre hívtak és utána bagóztak rám, szerintem a FBI
akart látni. Túl rendőries volt a beszédjük, és inkább
vallatásszerű volt.
Óriásit égtem a kitanult diplomával. Volt, hogy bűnözőnek
néztek és megdugott a rendőr.
Azt hallottam, hogy ilyen vásárolt igazi diplomát csak
tiszta erkölcsűnek adnak ki, azért fogadják el jobban a
munkahelyeken. Míg egyetemen tanulhat bárki.
Nincs pénzem és nincs barátnőm se, aki vette, annak mindnek van (átoknak).
Hat baratom, tenyleg sajnallak, hogy igy jartal, de nekem kicsit santit a sztorid. Szerintem csupan sajat sikertelensegedre probalsz valami kivulrol mar nevetsegesen atlatszo kifogast keresni.
Szerintem uldozesi maniaban szenvedhetsz, vagy unatkozol.
Amugy nekem mosolyt csalt az arcomra a lehetetlen sztorid.
Ha viszont tenyleg letezel, akkor irjal privatban, mert csinalnek Veled riportot.
nekem kell jogsi lovém is van de @vára nincskedvem eljárkálni oktatásr,10 éve vezetek jogsi nélkül,2 szer kaptak csak el,soha semien balesetet nem okoztam...
ha valaki tid valamit szolljon már nekem.... kivéve ha A.C.A.B-vagy...
Hogy miért vannak emberek, akik kamuznak, azt nem tudom.
anonim érdekes módon nem válaszolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!