Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felmondás után milyen gyorsan...

Felmondás után milyen gyorsan találtál új munkahelyet?

Figyelt kérdés
1 hónapos a felmondási időszak, ez alatt már lehet?

2021. nov. 30. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Mindig elöbb kerestem és utána mondtam fel. Általában munkaidőben interjúztam, azt meg lecsúsztattam vagy ha online interjú volt, akkor le se dolgoztam.
2021. nov. 30. 17:05
 12/21 anonim ***** válasza:
67%

"Eleve sok helyen nem várnak rád egy hónapig míg lejár a felmondásid"

Hát max. akkor nem, ha valami idomított droid vagy és vannak 100-an a helyedre.

Nekem volt 3 hónap felmondási időm is, azt is megvárták.

2021. nov. 30. 17:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Felmondástól számítva kb. 2 hónap. De az egy hónapos felmondási időm alatt én sem sokat tudtam álláskereséssel foglalkozni a munkarendem miatt (12 óra, váltott műszak, gyár). Nagyjából tisztában voltam a munkaerőpiac helyzetével és az esélyeimmel, tudtam, hogy nem lesz gond.
2021. nov. 30. 17:17
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én ugrok az ismeretlenbe. Volt, amikor beadtam a felmondásom, és utolsó előtti napon lett új helyem, egy napot kellett rám várni, leszámoltam, és mentem új helyre.

Utoljára, önként és dalolva maradtam otthon két hónapot, nyaraltam legalább addig is, jól esett pihenni(a keresés 2.hetében lett új helyem)

2021. nov. 30. 17:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most fog lejárni a felmondásom, 3-4 hónapra számítok, mire találok megfelelőt. Pénzem van bőven, így nem sürgős.
2021. nov. 30. 18:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is mondtam már úgy fel, hogy nem volt másik helyem, mert a munka mellett nem tudtam időzíteni a szabadnapokat mert egy hónappal előtte kellett bejelenteni, azt nem fogadták el, hogy holnap nem tudok jönni, ha csak nem beteget jelentettem és az furcsa lett volna ha 1 napokra vagyok csak beteg. Én volt mikor 2 hónap alatt találtam munkát és volt amikor 6 hónap, tavaly fél évet keresgéltem, gondolom a kovid id bezavart, mert rengeteg volt a munkakereső. A munkaügyi kp. is le volt terhelve annyi volt a kérelem a munkakeresési támogatásra.
2021. nov. 30. 18:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Felmondtam mert elegem lett, nem is igazán kerestem, de egy héten belül megtaláltak egy ajánlattal, még a két hónapos felmondási időt is kivárták. Pedig amúgy jól esett volna pár hónap szünet :).
2021. nov. 30. 18:52
 18/21 A kérdező kommentje:

Én tegnap mondtam fel, van egy hónapom új helyet keresni.

Nem lett volna idegzetem keresgélni úgy, hogy közbe ha találok utána várjak még letelik..

2021. nov. 30. 19:14
 19/21 anonim ***** válasza:
70%

"Én tegnap mondtam fel, van egy hónapom új helyet keresni."

Szerintem január előtt ne számíts új helyre. Aztán lehet nagyon keresett képzettséged van, akkor nem szóltam.

2021. nov. 30. 19:18
 20/21 anonim ***** válasza:
77%
En költözés miatt mondtam fel ugy, hogy meg nem volt uj helyem. Egy honapon belul talaltam munkát.
2021. dec. 3. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!