Jogosan vagyok ezért kiakadva?
A munkáltatónak joga van tudni, hogy mire számítson veled kacsolatban. De emiatt nem szabadna megkülönböztetni.
A hangsúly a szabadnán van... Sokan ennek ellenére is megteszik, szimplán mert megtehetik.
Nem kötelesek megindokolni, hogy mi miatt küldenek el vagy nem vesznek fel.
"Az volt az egyik példa, hogy amig cigizek, addig nincs a portán senki. Szerintem a 24 órás munkában amikor szünetem van, akkor használhatom dohányzásra.... Elhiszem hogy káros a dohányzás, de én döntöttem így. Nem zavarok vele senkit..."
A munkaidő alatt a munkahelyen kell tartózkodni.
Amíg a kijelölt helyen dohányzol, addig az megy be a portán, aki csak akar?
Nem gondolod, hogy mégiscsak jogos a felvetése?
Te döntöttél így, Ő meg úgy dönt, hogy akkor nem vesz fel.
Ez nem diszkrimináció, hiszen amíg dohányzol, addig nem tudod az örző-védő feladatot ellátni.
"2en vannak ott, tesó.. "
Nem vagyok a haverod, próbálj már meg tisztességesen beszélni.
Ebben a stílusban nem kívánok kommunikálni veled tovább.
#5 Beszélj a főnökkel (Nem a kis irányításmániás b*zival), hogy te vagy kimész cigizni a szünetedben (elvégre ott a két kolléga), vagy akkor ezt így hagyjuk és felmondasz.
#7 Honnan tudod, hogy a kérdező nem az eltitkolt testvéred tesó? 😂 Lehet én is az vagyok, kemény mi? Furcsa dolgokat hozhat az élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!