Jogosan vagyok kiakadva? (diákmunka)
Az egyik szövetkezetnél láttam egy állásajánlatot, ami megtetszett, így jelentkeztem rá. Behívtak interjúra és direkt megkérdeztem, hogy mi tartozna pontosan a munkakörömbe, ott is azt mondták, ami az álláshirdetésben is állt: fagyi és turmixok árulása. Meg is beszéltünk egy fizetett próbanapot. Több, mint egy hetet vártam az e-mailt az illetékestől, hogy akkor mehetek e, semmi. Miután odaszóltam, közölték, hogy ja igen, látták, hogy jelentkeztem, de nem tudták a telefonszámomat, ezért nem hívtak. Nekem már ez furcsa volt.
Ezután nagy nehezen sikerült leszervezni, hogy mikor mehetek, a főnök mondta is, hogy majd őt keressem és a munka után megbeszéljük, hogyan tovább. Odamentem a megbeszélt időre, a főnök sehol...de még az alkalmazottak se tudtak róla, hogy én aznap mikor megyek egyáltalán. Mindegy, azért az aljamunkát megcsináltatták velem, emellett az is kiderült, hogy itt nekem egyébként nekem nem csak fagyit kell árulnom, hanem sütiket, kávét, különböző tálakat elkészíteni, amiről nekem egy szót sem szólt senki. Lejárt a munkaidőm, a főnök még mindig sehol. Valamint az is kiderült, hogy lényegében pénzt sem kaphatok a próbanapért, mivel hivatalosan még nem vettek fel. Ezek után úgy döntöttem, hogy biztosan nem dolgoznék ott. Szerintetek jogos, hogy úgy érzem, kissé átvertek?
Jogos.
De az iskolaszövetkezetnél se írtál alá semmit? Mármint szerződést, ami alapján azt az egy napot is fizetnék.
üdv a való világban!
szokj hozzá, ha kihasználható vagy mindig akad aki ki fog használni. közvetítő, simlis főnök, lehúzós barát/barátnő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!