Az normális, ha pályakezdőként mindent próbálok lejegyzetelni, hogy majd amikor egyedül kell csinálnom, legyen mit követni? A cég által kreált útmutatásokat nem igazán látom át. Majd több éves tapsztalattal is így lesz ez, vagy minden kezdet ilyen?
Igen, azt jelenti, hogy érdekel a munkád és hogy jól el tudd végezni. Még.....
Majd idővel rájössz, hogy seggnyalás fontosabb, mint a valós érdemi munka. Főleg multi cégeknél.
En meg a noverem is egyfolytaban jegyzeteltunk minden munkahelyunkon.
Palyakezdokent volt olyan munkahelyem,ahol otthon atdolgozva 30oldalas word jegyzet keszult. Annak koszonhettem azt,hogy nem nagyon bombaztam oket kerdesekkel az elejen,hiszen mindent megtalaltam benne.
Volt olyan munkahelyem,ahol kinevettek/mosolyogtak rajtam,hogy jegyzetelek..2 het utan meg onalloan dolgoztam,mig a tobbi zoldfulunek egyfolytaban segitseg kellett es nem tudtak egyedul dolgozni.
Nem rossz, de fontos hogy a műszakvezetőd/egyéb közvetlen felettesed farkán csüngj amikor csak tudsz, kávéztasd meg naponta 2x ha lehet, kis csokik az asztalra meg alap.
Merészebbek meló után meg is fejik a főnöküket.
Nálunk ez az egyik ellésről visszajött anyukának olyan jól ment, hogy féléves teljesítményértékeléskor ő kapta a legtöbb pontot egy raktári területen. A bibi csak annyi, hogy a 6ból 4 hónapot nem volt tp miatt az év első felében xdddd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!