Pénzt szeretnék keresni,fejlődésre vágyok,saját magam főnöke akarok lenni.Hol kezdjem el?
Nem vagyok annyira jártas ebben, de tudtommal személyi edző csak papírral dolgozhat. Szóval ha ez az álmod akkor szerintem vedd célba ezt.
Mit tanulsz jelenleg?
Miért csak 2 év múlva mehetsz egyetemre? Az egyetemi felvételihez érettségi kell, nem 2 éves képzés után járó papír. Mit akarsz ott tanulni?
Befektetést a szó szoros értelmében pedig jelen esetben nem ajánlom, mert nem értessz hozzá és csak bukni fogsz rajta. Fektesd a tudásodba. Az a legjobban kifizetődő befektetés.
Nyelvet lehet ingyen is tanulni. Sőt igazából majdnem mindent, vagy fillérekért. Youtubeon van végtelen tanuló anyag és vannak köztük egész minőségiek.
Szerintem ha elmész mosogatni bécsbe, már nem akarsz majd visszajönni tanulni. Egy hogy kiesel a tanulásból, sokkal nehezebben fog menni, kevesebb időd lesz, frusztrálni fog a pénzkiesés és ha érettségi után nem mentél egyetemre, akkor gondolom nem a legszorgalmasabb diák voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!