Mekkora az a fizetés amivel elegedettek lennétek?
20: nettó. De amúgy simán el lehet nettó 800 alatt tartani 2 gyereket :D
Nekünk mostanában 600 körül alakul, igazából ebből is futja mindenre, csak mondjuk nem kell ész nélkül minden szart megvenni (értem ezalatt a heti szintű új játékot, 276. pólót, kisruhát, kütyüt, akármit). De simán megkapnak mindent, ami tényleg kell, járnak különórákra, futja magánorvosra, nyaralásra (bár tény, nem Dominikán), nem gond, ha elromlik valami stb. 800 fölött kicsit több menne megtakarításba, meg kevésbé mérlegelném a nem feltétlenül szükséges kiadásokat, de ennyi.
Nemhogy 800-ból, a felénél is kevesebből nevelnek sokan 2-3 gyereket Magyarországon.
"Nemhogy 800-ból, a felénél is kevesebből nevelnek sokan 2-3 gyereket Magyarországon."
Ezzel tisztában vagyok és siralmas, hogy egyesek képesek nettó 400-ra bevállalni 3 gyereket. Na ott a gyerek szívja meg, mert ennyiből normális életet nem lehet élni.
Mi csak ketten vagyunk a feleségemmel plusz egy kutya. Nettó 600-ból félre tudunk tenni kb 200-at. Egy gyerek esetleg beleférne, de kettő semmiképp. Ennyiből max akkor, ha nincs se lakáshitel se más nagyobb összegű hitel és albérlet sem.
én már 200 ezernek is örülnék..
jelenleg 120 és 140 ezer között van:)..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!