Mi a foglalkozásotok, mennyit kerestek és milyen bérrel lennétek elégedettek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 8. 18:35
1/24 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy nettóban.
2017. jún. 8. 18:36
2/24 anonim válasza:
Java programozó, nettó 350, 25 éves vagyok, első munkahelyem, meg vagyok elégedve a jelenlegivel és látok perspektívát a jövőre is.
3/24 A kérdező kommentje:
Én is válaszolok, C++/Qt, nettó 400k, 30 év, nettó 500k-val elégedett lennék.
2017. jún. 8. 18:49
4/24 anonim válasza:
Webfejlesztés, nettó 150 ezer Ft a fizetésem, nettó 250 ezer Ft-tal lennék elégedett.
5/24 anonim válasza:
Pénzügy, nettó 520e jelenleg, 800-900e jobb lenne, de valamelyest elégedett vagyok most is.
6/24 fagylaltárus válasza:
mekis dolgozó vagyok, 110 nettó, havi szinten rendszeresen éhezem illetve szorulok rá ételosztásra.
elégedett lennék ha nem éheznék sose.
7/24 anonim válasza:
banki back office munka, nettó 205 ezer ft, 25 év, 250 nettóval lennék elégedett
8/24 anonim válasza:
Na végre kollégàk :)
Szintén IT vonal.
Beàgyazott rendszerek tesztelése,tesztprogramok fejlesztése Java,C# esetleg C++ nyelven nettó 500k felett vagyok.
Elégedett vagyok de a cél most az 1,5M nettóban.
9/24 anonim válasza:
tök vicces egyébként hogy a gyk-n mindenki szinte milliomos
10/24 anonim válasza:
Láttál már utolsó 100M dollárt?
Ha nem akkor nem is létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!