Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azoktól kérdezem, akik rugalma...

Azoktól kérdezem, akik rugalmas időbeosztásban dolgoznak: mit dolgoztok, mi a foglalkozásotok?

Figyelt kérdés
Előbb egy kérdésnél kapásból ketten válaszolták, hogy rugalmas időbeosztásban dolgozna k, akkor amikor akarnak vagy kell. Kíváncsi vagyok ilyesmi munkákra részletesebben.
2016. jan. 31. 10:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

vállalkozó - webshoppal

akkor csomagolom be a rendelt terméket, amikor akarom, reggel,v agy este oly mindegy!

2016. jan. 31. 10:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Vállalkozó (egyéni), több lábon. Bár nagyon klassz a rugalmas munkaidő, de ebbe az is beletartozik, hogy rendszeresen hétvégén is dolgozom + évek óta nem voltam szabadságon. Nincs pihenőnap, szabadnap - minden nap munkanap (igen, tudom, én csinálom rosszul az időbeosztásomat :D )

Max nyáron sikerül 1 hétvégét "megerőszakolni" :-) és elmenni valahová.

2016. jan. 31. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Összes szellemi állományú dolgozó rugalmas munkaidőben és munkaidőkeretben dolgozik nálunk. Ez azt jelenti, hogy a törzsidőben bent kell elvileg lennünk (9-12 és 13-15 közt), illetve, hétvégi napokra cserélhetjük a hétközieket. Nyilván ez utóbbi sok esetben nem praktikus, mivel a vevők, beszállítok nem dolgoznak hétvégén, de szabispórolásnál szoktunk ilyet. Amúg, multinacionális gyártócég vagyunk közel 200 szellemi dolgozóval, a HRes, beszetző, logisztikus, mérnök, stb...
2016. jan. 31. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

èpitesz technikus.

Nálunk csak határidöre kell elkészülni. Tök mindegy hogy mikor dolgozol, példaul tegnap is bent volt mert hétfön már 2 és 3 között haza akarok jönni.

Szeretem csinálni, nagyon jol fízet a fönökömel olyan apa-fia viszonyban vagyok már, és nincs óriasi felelöseg mint nagy multiknál hogy ha nincs még a kívant nyereseg akor probléma van. A Fönök szerencsére egy nagyon laza figurá. :)

2016. jan. 31. 11:35
 5/8 anonim válasza:
Bankban dolgozom értékesítés támogatóként (nem ügyfelekkel foglalkozom közvetlenül), rugalmas a munkaidő, ott kell lenni azért 8-16h között, de napközben ki lehet menni, ha dolgom van - viszont cserébe, ha sok a munka, akkor se fizetnek túlórapénzt.
2016. jan. 31. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:
2-es vagyok: épp most adtam el egy laptop táskát :-)
2016. jan. 31. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szoftver elemző. Itt is van törzsidő, amikor azért jobb bent lenni, de amúgy magam döntöm el, hogy mikor megyek be meg ki. Persze azért a 40 órának meg kell lennie hetente, de ez is igazából bemondásra megy, senki sem ellenőrzi, de azért senki sem csal ezzel, sőt inkább a túlóra a jellemző. Néha otthonról is lehet dolgozni.
2016. jan. 31. 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:
szintén banknál vagyok, függő közvetítő, ergo hiteleket viszek a banknak, erre jutalékot fizetnek. Akkor megyek amikor akarok, itthonról is tudok dolgozni, az átlagkereset többszörösét viszem haza. :) Sokan leszólják a munkámat, hogy miért csinálom ezt diplomával... hát azért, mert diplomával a seggem kitörölhetem, elnézést a kifejezésért, de soha az életbe nem veszek saját házat egy 170-80-as fizuból. 400-600-asból már valószínű :)
2018. ápr. 7. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!