Lányok! Nettó hány ezer forintos keresettel lennétek elégedettek minimum, ha csak a barátotok folytatna kereső tevékenységet?
Emellett a lány
vagy végzős gimnazista,
vagy egyetemista
vagy nem tanult tovább és otthon él szülőkkel, nincs munkája
vagy egyéb okokból nem vállal munkát magától
jaj persze :D neked csak álom, de másnak valóság, én ennél többet keresek nő létemre
volt egy kérdés és válaszoltam rá
még ha azt írtam volna, hogy minimum nettó 400e Ft akkor megérteném a felháborodásod, de így... :")
Kezdjük ott, hogyha együtt élnénk, akkor olyan nem lenne, hogy én nem dolgozom, max. ha munkanélkülivé válnék, de az sem tartana sokáig, mert elvállalnék akár kisebbet fizető munkát is, ha 1-2 hónapig nem sikerül semmi.
Amikor egyetemista voltam, akkor ismertem meg a páromat, aki havi 110e-t keresett. Nem éltünk együtt, és nekem nem volt ezzel "bajom". Nem fizettettem ki vele semmit, csak olyan volt, hogy ő ajánlotta fel (pl. balatoni nyaralás nagy részét ő fizette akkor, mert olyan botrány órarendem volt, hogy értelmes munkát nem tudtam mellette vállalni... ösztöndíjam és alkalmi keresetem volt, és abból tartottam el magam jórészt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!