Valaki eljönne velem dolgozni? 20/L
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó kategóriába tettem-e. Olyasvalakit keresek aki eljönne velem dolgozni. Keresni akarok egy jó munkahelyet, azt még nem tudom milyet, de egyedül olyan rossz menni, együtt ketten szerintem sokkal jobb lenne. Őszintén, utálok egyedül lenni és kicsit szégyenlős is vagyok. 😅 Aztán lehet egy jó barátság is kialakulna köztünk. Aki úgy gondolja szeretne jönni nyugodtan írjon és megbeszéljük a többit.🙂
Megis hol???
3s mit? Mi a szakmad?
Persze, nekem lenne kedvem. Alkalmazott matematikus vagyok 4 nyelvvizsgával, jelenleg AI-os munkát keresek, van 2 év szakmai tapasztalatom a területen.
Tök jó barinők leszünk.
20/l
😂😂😂 Szóval kb mire gondoltál?
Hagyjuk.😅
Nem szexhirdetés.🙂 Nem értem miért kell ilyen negatívan hozzáállni, de mit is vártam az emberektől.
Mindegy, akik nem okoskodni jöttek, azok írjanak üzenetet és megbeszéljük, nem gondoltam ide kiírni mindent. Direkt írtam, hogy a többit megbeszéljük ott. Kérlek olvassatok mielőtt írtok.
8: ezért kérdeztem tőle rögtön az 1-es kommentben, hogy hol lakik... :)))
UGye hiába jelentkezik Gipsz Jakab társként Zalaborzasztóról, ha a kérdező Nyírbivalyfalván lakik. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!