Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Forever Aloe Vera vagy az LR...

Forever Aloe Vera vagy az LR Health and beautynál éri meg?

Figyelt kérdés
Termék szempontból melyik a jobb? Illetve MLM rendszerben melyiknél lehet jobban teljesíteni?

2021. nov. 15. 17:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
62%
Végigolvastam, egyik kérdésre sem válaszoltál. Ahogy rengeteg más kérdésre sem amiket ide írtak neked. Nem tudsz válaszolni, ignorálod a témát és elkezdesz másról beszélni.
2022. márc. 4. 15:49
 42/46 anonim ***** válasza:
26%

@41

Ha jól sejtem, akkor (a stílusod alapján) te írogatsz a többi MLM-es kérdéshez is. Ott is láthatod, hogy igenis minden kérdésre tudok válaszolni. Legfeljebb neked nem válaszolok, ha ilyen stílusban kérdezel és hazudozással vádolsz engem.

2022. márc. 4. 16:48
 43/46 anonim ***** válasza:
50%

Látod, már megint hazudsz. Ezernyi dologra nem válaszoltál, itt az egyik:

"Annyit állítok én is, hogy semmivel sem rosszabb (az MLM-es termék), mint más hasonló árkategóriájú termékek."

Na mutass erre BÁRMILYEN bizonyítékot. Látod, most fogsz lapulni mint tehénszar a fűben, reagálás, bizonyíték nem lesz sehol. Azért nem lesz mert nincs. Helyette elkezdesz másról beszélni ahogy szoktál. De ezernyi más példát lehet említeni ahol ignoráltad a kérdést.

2022. márc. 8. 22:42
 44/46 anonim ***** válasza:

@43

Megint hazugsággal vádolsz, de nem fektetsz energiát abba, hogy utána járj a dolgoknak.

Én nem is fogok helyetted dolgozni. Egy pár perces keresés eredménye:

RO Víztisztító 74 650 Ft

[link]

MLM-es RO víztisztító: 74990Ft

[link]

Megközelítőleg ugyanolyan mindkettő, ha mégis bele akarsz kötni, akkor keress ugyanolyanokat.

---------------------------------------

nem MLM-es D3K2 - 1000 IU / 45 mcg - 3400 Ft

[link]

Mlm-es D3K2 - 2000 IU / 75 ug - 4178 Ft (ez már külső webshopos ár, az MLM cég webshopjában olcsóbb. De még így is több hatóanyag van benne)

[link]

--------------------

Nekem nincs kedvem többet keresgélni, szánj rá te is időt.

Őszintén szólva én nem szeretek veled beszélgetni. Támadó, sokszor demagóg stílusban írsz, hazugsággal vádolsz. Az ilyen banális összehasonlításoknak se jársz utána. Azzal vádolsz, hogy kitérek a válaszok alól, miközben a válaszokat figyelmen kívül hagyod, ha azok nem egyeznek az előzetes elképzeléseiddel.

Légyszi, többet nekem ne tegyél fel olyan banális kérdéseket, amiknek te magad is utána tudnál járni... ne raboljuk egymás idejét!

2022. márc. 9. 10:27
 45/46 Szilvia13 válasza:

Üdvözlök mindenkit

Én régen probáltam a Forever termékeket ,se rossz tapasztalatom van.az ivó gélek ihatatlanok keserűek.abba is hagytam rá félévre rátaláltam az Lr.re. a gélek isteni finomak.nem keserűek ugyanis kivan belőle vonva az aloin ami a keserű ízt okozta.azon felül gyomor iritációt okoz.Fresenius pecsétel elátot az Lr.termékek.Olcsóbbak finomabak.és ha üzletet akarsz épiteni itt első perctől fogva megteheted.jobb a pontrendszer az üzleti stratégia átláthatóbb minden.

2022. jún. 28. 21:33
 46/46 anonim válasza:

Te édes jó istenem...

Egy mlm-es irja a másikra hogy szánalmas...

Az egész mlm szánalmas. Nem szól másról, csak arról hogy bevonj új embereket, akiken szépen lassan élősködni.

És mekkora arcuk van ezeknek a hitvány szektás mlm-s bitangoknak.

Kioktatnak egy gazdaságist hogy biztosan benne van valamelyin könyvbe, csak ő nem olvasta, közben egyegem közelében nem járt. Van ám arc.

A mlm nem más mint piramis játék. Aki azt mondja, h ez nem igaz, az maga is mlm-s, és bűnt követ el, arról nem is beszélve hogy morálisan éléggé ingoványos.

És ezek az mlm-es bugrisok soha nem a termékkel házalnak, hanem életszinvonallal. Pont azért mert be kell vonzaniuk az embereket. Ez a prioritás és nem a termék eladás. És ezt sok országban BÜNTETIK...

aug. 21. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!