Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen programmal készítitek...

Milyen programmal készítitek az önéletrajzot?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 10:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
Word, anno letöltöttem egy jó mintát, átírtam, max kibővítem, ha aktuális
2021. nov. 13. 21:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

#16, pedig nem bonyolult: Engineering manager a cégnél a megnevezése, én felelek az összes szoftveres fejlesztésért a cégcsoportban, alám tartozik az összes fejlesztő és PM, felettem csak a CEO van. Más cégnél hívhatják CTO-nak, de az valamivel kevesebbet jelent.

A cég(csoport) mindegy, előző helyemen ugyanez volt a beosztás 3 éve, ott a board elnöke volt a főnököm, ugyanúgy felsővezetés.

2021. nov. 13. 22:42
 23/28 anonim ***** válasza:
49%

Melyik cég(csoport)? Kíváncsi vagyok hol hívnak engineering managernek felsővezetői pozíciót.

Írhatod privátban is.

2021. nov. 14. 08:47
 24/28 anonim ***** válasza:

23, pl bárhol az autóiparban is, főleg az elsősorban német cégeknél vagy az amcsik által felvásárolt német gyökerű cégeknél, hagy ne soroljam fel neked a fél magyar autóipart

De a másik válaszoló kommentjéből kiindulva ezek szerint IT vonalon is

2021. nov. 14. 09:02
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Engem kifejezetten IT-ban érdekel, mert abban dolgozom én is és még sehol nem találkoztam ezzel.
2021. nov. 14. 09:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Erre én is kíváncsi vagyok, szintén IT. Főleg arra, hogy milyen cégnél interjúztat egy felsővezető "100-as nagyságrendben". 22-es kérlek küldd el nekem is a cég nevét privátban.
2021. nov. 14. 09:15
 27/28 anonim ***** válasza:
29%

Bocs, cegnevet nem irok, az kb. a sajat nevem leirasat is jelentene.

Elozo cegnel (Magyarorszag egyik (top4) legnagyobb online media cegcsoportja) fejlesztesi vezeto volt szerzodesenben, az angol nyelvu nevjegykartyan es alairasban development manager volt, es ahogy irtam, a vezerigazgato (board elnoke) volt a felettesem.

Ott is interjuztattam (bar nyilvan akkor mar nem elsokoroset), most is, elotte is senior fejleszto korom ota. Csak akkor max fejlesztoket, aztan emelle jott designer, ux, devops, mostansag inkabb mar csoportvezetok, architectek, team leadek, mas menedzserek.

2021. nov. 14. 13:16
 28/28 anonim ***** válasza:
30%
Aha, oké.
2021. nov. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!