Erste banknál telebankár pozícióban mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Olyan írjon legyen kedves, aki dolgozott, dolgozik ott. Ha lehet. M2021. nov. 10. 18:37
1/19 anonim válasza:
Meg fogsz szakadni éhbérért. Bármelyik másik banknál több az alapbér + juttatások, feleannyi munkáért (+ máshol nem kell ledolgozni az ebédszünetet, nincs kötelező túlóra, van vasárnapi pótlék stb. stb.) Ne olyan helyre menj, ahol semmibe veszik a munkavállalót, becsüld meg magad.
2/19 anonim válasza:
Én felmondtam még a próbaidő alatt, mert semmi sem úgy történt, ahogy beharangozták. Mindent rádlőcsölnek már az elején, de nincs aki normálisan betanítson, vagy akitől kérdezni lehetne. Az tette be a kiskaput, hogy a rendszerleállás miatt kiesett időt is le kelett dolgozni (amúgy is rontja az eredményedet és nem kapsz miatta jutalékot).
4/19 anonim válasza:
Lány vagy? Nem tűnik kellemes helynek:
5/19 anonim válasza:
Most mondott fel nyáron egy régóta ott dolgozó ismerősöm, azt mondta vállalhatatlan, ami most ott megy. A HR-es, akinél felmondott, szintén felmondott, már a Raiffeisennél HR-es...Úgy tűnik van az a "szint", amihez már A HR-esek sem akarják a nevüket adni, vagy már ők sem értik a koncepciót..
6/19 anonim válasza:
Oda nem szabad menni! Nem tartják be az alapvető munkáltatói kötelezettségeket. Aki szóvá teszi, azt megfenyegeti a HR. A 4-es válasz se piskóta. De pont abból fakadnak ezek, hogy bármi baj van, azonnal mossák kezeiket, próbálják lehetetlenné tenni a bejelentő helyzetét. Mennyi ilyen történet volt. Nem is értem miért nincs valami felügyeleti szerv, ami ezt megállíthatná. Talán lassan divatba jön, hogy az ügyfeleknek az is szempont lesz, hogy bánik a munkavállalóival az adott pénzintézmény. Akkor ahol ilyen történetek vannak, ott kénytelen lesz előbb-utóbb reagálni a vezetőség. (Nem mintha nem lenne amúgy is kötelező betartani a munkaügyi szabályokat...)
7/19 anonim válasza:
Hali! Én is onnan "menekültem", 3 év után. Amit a munkavallaloikkal művelnek az egyik leginkorrektebb multivá teszi őket. Akit érint tudjon rola:amint elkövetik azt a hibát, hogy miután eljossz onnan hazudnak az okokról, máris tárgytalan hogy alairatták veled: nincs jogi követelésed. Ez ugyanis számos személyiségi jogot sért és mivel az aláírás után történt,felelősségre vonhatoak érte.
8/19 anonim válasza:
Lasszóval sem tudnak embert fogni, a fizetés is jócskán elmarad más bankok ajánlatához képest. Az egyetlen érvük, hogy csak 1-2 hét betanítás van és aztán otthonról dolgozhatsz, akár kukutyinfalváról is. Na, olyan is az ügyfélkiszolgálás. 1-2 hét alatt még rendszer alapokat sem tudsz elsajátítani, nemhogy banki folyamatokat. Katasztrófa. Segítséget nem kapsz, mert akitől online/telefonon segítséget kellene kapnod, az sem ért semmihez. A meglévő alkalmazottak pedig egyre kevésbé bírják, hogy 10 helyett kell dolgozniuk, így még nagyobb a fluktuáció. Én is tipliztem.
9/19 anonim válasza:
Nagyon rossz munkavállalói visszajelzéseik vannak, több fórumon is. Telefonos ügyfélszolgálatok között ők ajánlják a legkevesebb fizut is. Nemrég "PR tartalom szakértőt" kerestek, aki az "Erste márkáját fogja építeni és a reputációján dolgozni". Nem értettem, miért nem inkább a körülményeken próbálnak javítani, akkor nem lenne ennyi negatív visszajelzés és ilyen fluktuáció. Most viszont elkezdődött ezerrel a PR munka! A munkahelyeink. hu-n (ahol már a béka feneke alatt volt az értékelésük) 3 nap alatt benyomott valaki 20 teljesen egyforma, egyszavas értékelést, kb így: pozitív - minden, negatív - semmi. Mennyire szánalmas. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire szomorú. Azt gondolnám nézik ilyenkor at IP címet, hogy valamennyire valós képet kaphasson, aki odatéved, de ezek szerint nem. Vigyázzatok velük, ennyire egy inkorrekt munkáltató.
10/19 anonim válasza:
Ezt a topicot sem érdemes kihagyni a témában:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!