Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Erste bankautomata nem adta...

Erste bankautomata nem adta ki a pénzt, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Ma kora délelőtt egyik családtagom erste automatánál akart pénzt levenni. SMS meg is érkezett, csak pénz nem jött ki. (más banknál van aminek helyben nincs automata). Mivel bankfióknál történt, jegyzőkönyv stb minden megtörtént. 90 napot mondtak, hogy visszakapja a pénzét, hacsak nem történik valami. De erre konkrétan nem tudott az ügyintéző többet mondani. Ha valaki járt hasonló cipőben, mennyi időn belül kapta meg a pénzét?

2021. júl. 5. 12:44
 1/4 anonim válasza:
Nekem volt ilyen meg nagyon regen es pont egy erste automataval. Bejelentettem es visszakaptam a penzt. Nem emlekszek mennyi ido volt pontosan de nem volt veszes.
2021. júl. 5. 13:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Ennél a szóban forgó automatánál múlt héten is történt hasonló eset, mint utólag kiderült. Annyit mondott az ügyintéző, hogy megnézik a felvételt, meg ha töltik a gépet akkor mennyi különbözet lesz benne. De időt konkrétan nem mondott, mennyivel lehet kevesebb a 90napnál. Ha valaki minimálbérért dolgozik, és az összes pénze oda, nyilván számít az idő irgalmatlanul. Köszönöm a választ.
2021. júl. 5. 14:01
 3/4 anonim válasza:
Ha ez meg megnyugtat, nekem par heten belul meg volt. 90 nap tul van becsulve, gondolom magukat vedik vele.
2021. júl. 5. 18:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Pár hét... Addig is élni kell.
2021. júl. 6. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!