Reális bérigény gépész tervezőmérnöknek?
Gépész tervezőmérnök vagyok kb. 8 év tervezési tapasztalattal elsősorban egyedi gépgyártás terén.
Tavasszal otthagytam az előző munkahelyem, mert már nem bírtam idegileg.
Azt hittem pik-pak találok állást, de azóta már kb. a 20. helyről utasítottak vissza. Fel nem foghatom, hogy mi lehet a probléma. A szakmai tapasztalatomon kevés fogást tudnak találni, gondolom csak a bérigényemmel lehet a gondjuk.
Mennyi lenne egy reális bruttó bérigény hasonló pozícióban Budapesten?
Én eddig 750 bruttóval próbálkoztam szinte mindenhol.
20-ból igazából egy helyre felvettek, de ott csak 2 hetet voltam, mert mindent az én nyakamba akartak akasztani.
Most viszont már sejtésem sincs, hogy mi lehet a baj velem.
Ez vidék?
750 bruttó nem létezik, hogy túl sok lenne Budapesten vagy egy nagyobb városban. Vagy juniort akarnak felvenni és nincs ekkora keretük vagy valami mással van a gond.
Nem. Budapest és környéke.
Úgy látom, hogy be van állva kicsit a piac, nagyon elhúzódnak az interjúk, de a fő gond lehet, hogy inkább velem van.
Talán túl nyílt és őszinte vagyok. Gondoltam, hogy már elég felnőttek vagyunk a tiszta és nyílt beszédhez és a felesleges körökhöz, de talán tévedtem. Meg kell tanulnom újra hazudni.
Sztem realis a 750.
Van nyelv tudasod?
Lehet oneletrajzod szar, ha nem hivtak be.
750 baromi kevés ha kompetens tapasztalatod van Budapesten.
Eddig milyen környezetben dolgoztál milyen toolokkal?
Kiket próbáltál?
Összességében 10-ből 3-4 helyre hívnak be. Angolul jól beszélek. Az önéletrajzom elég jó, másokkal is megnézettem. Dizájn szempontjából pedig kimondottan átlag feletti (ha ez bármit is számítana).
Inventorban profi vagyok, de ismerem a Creót is. Van komolyan vehető projektvezetési tapasztalatom, sőt, vezető mérnökként hagytam ott az előző helyet, de el szoktam mondani nekik, hogy ez a vonal nem igazán vonz, inkább terveznék. Lehet többek közt ez a baj. Másra már nem tudok már gondolni.
Szinte minden létező helyre jelentkeztem már legalább egyszer, ami a géptervezés szempontjából releváns lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!