Milyen munkával lehet legálisan legalább havi nettó 800 000 Ft-ot megkeresni?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, nehéz fizikai munka kizárva. Angolul társalgási szinten beszélek. Budapesti vagyok.2021. nov. 9. 15:33
11/31 anonim válasza:
Webáruház nyitásával vélhetően lehet pár év után.
Csak 1000-ből 1 fog ennyit nettóban kivenni, a többiek meg vagy jóval kevesebbet, vagy semmit és pár hónap-év után megunják és abbahagyják.
12/31 anonim válasza:
11.-re.
Tancsícsá mester!
És mi a tökömet árulsz a webáruházadban???
13/31 anonim válasza:
Semmi. Nincs ilyen. Ez konkrétum.
Ha nem tudod megérteni vagy felfogni, az a te bajod.
14/31 anonim válasza:
Ha 10 éve vették volna 1000 bitcoint most semmi gondod nem lenne. Aki megtartotta az lehet akármilyen hülye vagy semmirekellő az most gazdag. De már ebből is kimaradtàl. Sajna más megoldàs meg nincs butàknak. Valamihez érteni kéne.
15/31 anonim válasza:
Nincs végzettséged? Szerezz! 2021 van. 3 év alatt az lehetsz, ami lenni akarsz. Tenni kell érte!
16/31 anonim válasza:
Tőzsdézéssel meg lehet jóval többet is, semmilyen végzettség nem kell hozzá.
17/31 anonim válasza:
16: Csak felesleges milliók, amiket eljátszik rajta, mert fingja nem lesz, mit csinál. Nem véletlenül magas kockázatú, és nem véletlenül nem foglalkoznak vele olyan sokan. Mert kiszámíthatlan, főleg covid idején.
18/31 anonim válasza:
14-es, ha meg a múlt heti nyerőszámokat játszotta volna a lottón akkor sem. Ennek is annyi értelme van, mint a tőzsdézős vagy webáruházas ötletnek.
19/31 anonim válasza:
#11 ahhoz is érteni kell. az az 1 aki kiszed belőle ennyit pár év után, az a webshopjával fekszik és kel, a másik 999-nek meg összerakta vérpistike.
20/31 A kérdező kommentje:
Van végzettségem, tanító vagyok, de ha álláskeresésről van szó, akkor inkább letagadom. Nem véletlenül mondtam le néhány hónap elteltével. Ilyen területen egy percet sem vagyok hajlandó többet dolgozni.
2021. nov. 9. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!