Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem után, hogyan szerezzek...

Egyetem után, hogyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés

25f vagyok. Miután végeztem az egyetemmel elmentem albérletbe egy új városba. Egy kis cégnél dolgozom, ahol nem sok lehetőségem van barátokat vagy barátnőt szerezni.

Egyetemi barátokkal megszakadt a kapcsolat és barátnőm sincs két éve.

Kicsit magányosnak érzem magam.

Néha el szoktam járni edzeni, de nincs mindig energiám munka után akármit is csinálni.

A munkahely sem az igazi 1 évet tervezek itt dolgozni ez az első fő állású munkahelyem.

Van valaki hasonló helyzetben?

2021. nov. 7. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Keress az új városban valami közösséget, amihez lehet csatlakozni - én pl. sportoltam és azon keresztül lettek ismeretségeim, de van olyan volt évfolyamtársam, aki vallásos, és ő a templomi közösségbe került be, olyanról is tudok aki kórusba jelentkezett énekelni stb.

Lehet még önkénteskedni, pl. a mostani környékünkön egy nő gyakran szervez a kiserdőbe szemétszedést szombat délelőttönként - nem túl felemelő munka, de lehet találkozni emberekkel.

2021. nov. 8. 11:35
 12/12 anonim válasza:
Igen, én is a közösségkeresést javaslom: valami szakkör, esetleg sport, gyülekezet, bármi, csak a lényeg, hogy rendszeres alkalmak legyenek nagyjából ugyanazokkal az emberekkel
2021. nov. 10. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!