Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem után, hogyan szerezzek...

Egyetem után, hogyan szerezzek barátokat?

Figyelt kérdés

25f vagyok. Miután végeztem az egyetemmel elmentem albérletbe egy új városba. Egy kis cégnél dolgozom, ahol nem sok lehetőségem van barátokat vagy barátnőt szerezni.

Egyetemi barátokkal megszakadt a kapcsolat és barátnőm sincs két éve.

Kicsit magányosnak érzem magam.

Néha el szoktam járni edzeni, de nincs mindig energiám munka után akármit is csinálni.

A munkahely sem az igazi 1 évet tervezek itt dolgozni ez az első fő állású munkahelyem.

Van valaki hasonló helyzetben?

2021. nov. 7. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

Van egy konyv, hogyan szerezzunk baratokat es befolyasoljuj az embereket, nagyon ajanlom

Tovabba, keress hobbit/valamit amit masokkal tudsz csinalni

Ceg valtas is opcio lehet fiatalos csapatu helyre

2021. nov. 7. 18:47
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Felnőtt emberek már nem szívesen kötnek új barátságot. Nekem kb. 10 éve nincs új barátom. Kollégákkal jól elvagyok, de munkán kívül nem nagyon találkozunk. Inkább keress egy barátnőt.
2021. nov. 7. 19:13
 3/12 anonim válasza:
Új hobbi, kollégákkal közös elfoglaltság (attól még hogy nem tervezel hosszú távra, még tudtok egymásnak segíteni), beszélgess ahol csak tudsz (na és persze ahol nyitottak rá), esetleg írj rá volt csoporttársakrak (sosem lehet tudni kivel hoz össze ismét a sors), esetleg lépj be téged érdeklő fb-os csoportokba...
2021. nov. 7. 19:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozok a hármashoz
2021. nov. 7. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyedül bérled a szobát / lakást? Vagy van lakótársad? Ő vele nem jössz ki jól?
2021. nov. 7. 21:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Egyedül
2021. nov. 7. 22:11
 7/12 A kérdező kommentje:

1 fiatal kolléga van, akivel munka után lehet sörözni, edzeni.

Többinek barátnője, családja van vagy idősebb.

Az a baj így barátnőt is nehéz találni, hogy nincs semmi ismeretségi köröm.

Badoo meg ilyenek nem nagyon jönnek be.

2021. nov. 7. 22:21
 8/12 A kérdező kommentje:

Volt csoporttársak közül 1el tartom a kapcsolatot messengeren, de ő is messzire ment dolgozni.

Valamint, ha hétvégén néha haza ugrok a szülővárosába a családokhoz ott kettő gyerekkori haverom maradt.

2021. nov. 7. 22:26
 9/12 anonim válasza:
Az idősebbekkel is el lehet lenni, csak hát mindig éreztetni fogja veled, a korát ..ne várj magadtól lehetetlent, légy nyitott aztán előbb-utóbb jön minden magától.
2021. nov. 8. 07:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Irok uzit mert hasonlo cipoben vagyok. (27/F)
2021. nov. 8. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!