Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 12 órás 4 műszakos munkarendbe...

12 órás 4 műszakos munkarendben jónak számít a br. 380 ezres alapbér?

Figyelt kérdés
Mennyire jön ez ki hó végére nettóba adókedvezmények nélkül? Nappalos pótlék 30%, éjszakás 40%
2021. nov. 7. 10:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: Süt rólad az irigység.
2021. nov. 7. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Maga a bruttó elmegy, de ilyen beosztást én sem vállalnék, mert tuti rongy lennék fél-egy év után.
2021. nov. 7. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mindenki bírja a kemény melót. Ez van.
2021. nov. 7. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:
76%

A munka lehet nem is lenne kemény, csupán a 4 műszak nem igazán jó a szervezetnek. :)

Én fix délutánban keresek 340k nettó körül, de csak 8 órában. Ez szerintem egészség szempontjából jobb sokkal bár nem 100% optimális. Legalább nem kell össze-vissza kelnem. Csak ezért vállaltam be.

Toltam anno több műszakot régebbi munkahelyen, de szerintem ez a koncepció nagyon embertelen és hamar megutáltam.

Neked sok sikert mindenesetre.

2021. nov. 7. 16:29
 15/18 A kérdező kommentje:
Én szeretem ezt a rendet. 2 nap munka után 2 nap pihenő. Kibírható :)
2021. nov. 7. 18:11
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Nálam van egy rövid és egy hosszú hét. A hosszún hétfő ,kedd, és péntek, szombat, vasárnap. A következő héten viszont csak szerdán és csütörtökön megyek. Ebben legalább van rendszer, nem úgy mint az egészségügyben, ahol össze-vissza van a beosztás. Persze mindenképpen rossz így dolgozni, mikor az ember nem ehhez szokott, de ahol igazán jó fizetés van, ott sokkszor ez a munkarend. Meg még mindig jobb mint a 6+2

Viszont ha olyan oldalról nézzük, hogy kell a cégnek a folyamatos műszakrend, mert viszik a termékeit,akkor egy olyan helyen dolgozunk aminek terméke keresett, ami a mostani helyzetben meg megbecsülendő.

2021. nov. 7. 18:27
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Nappalos pótlék....? Mesélsz még?
2021. nov. 7. 22:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Mivan? Újat mondtam vele?
2021. nov. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!