20as. Egyáltalán nem erről van szó. Pont ellenkezőleg. Folyamaton követem a költeseimet, Revolutban, George ban és excelben is. Nem költök el havi átlagban 500at, mivel mondom kolis egyetemista vagyok még. KB. 200-250 körül költök egy hónapban. De 350-400 között keresek. És igen az 500at arra írtam ha albiban lennék akkor az egy nem túl nagy igényű életre elég lenne. Hidd el sok pénzt fektetek reszvenyekbe és kriptoba is. Szegény családból jövök tudom milyen a csóróság. Soha nem akarok az lenni. A sok kis költés arra vonatkozott hogy pl. barátokkal, barátnőmmel elmegyek valahova akkor nem akarok és nem is fogok a pénzen aggódni hanem jól akarom magam érezni. Persze ettől függetlenül tudom a határokat. Azon belül mozgok. Meg persze tényleg szeretem a jó ruhákat, cipőket, Grooming dolgokat, étrendkiegeszitoket. Ezek is egyfajta befektetések magadba. 150ezer forint pedig a mai Magyarországon kevés pénz sajnos egy normális élethez.
2021. nov. 7. 11:55
22/24 anonim válasza:
Semmilyen váratlan kiadást nem lehet fedezni ekkora összegből. :( Pécsen átlagos 1,5 szobás lakások 85.000 + rezsi alsóhangon, a rezsi télen 35.000 ft a fűtés miatt. Nyáron kb. 15.000. A számlázás pedig hol több, hol kevesebb/hó. Én sosem laktam egyedül tartósan, a maximum amit ketten fizettünk 19.000 ft volt/fő. Azaz 38 ezres rezsi... nyáron visszakaptunk fejenként 20 ezret a fűtésből. Ez a 3. Albim, a rezsi mindenhol ennyi télen. Egyszer 40.000 ft volt, akkor szóltam a tulajnak, hogy ez egy kicsit gáz. Nem fogyasztunk átalányban 8000 ft áramot/hónap, csak 5000 körül. Szóval kikötésünk volt, hogy kalkulálja úgy az általányt, hogy ne legyen 40 ezer a rezsi. Sosem kellett ráfizetni szerencsére.
100 ezer 1 főre sem elég általában sajnos. :( És akkor még enni is kell.
2021. nov. 7. 12:31
23/24 anonim válasza:
21-es tudom, más árkategóriában élsz, de a te életszínvonalad messze átlag feletti. 200 ezres fizetésbe sem fér bele a márka + buli + kondi + mindenféle egészséges kaja, 150 ezerbe még az alapok sem. :/
2021. nov. 7. 12:35
24/24 anonim válasza:
igen 150 ezerből be kell osztani mindent nézni az akciókat stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!