Hogyan lehet ilyen vállalkozást csinálni?
Európai ORSZÁGOKBA KÜLDÜNK ONLINE Rendelés ÁLTAL VÁSÁROLT KINÁBÓL ÉRKEZETT ÁRÚT.
Ez csinálja itthon egy kinai nagyfönők és havonta 100-200 milliókat keres ezzel. Hogyan tudnék én is ilyen hasonló szállitmányozó céget csinálni? Befektetőm mindenem meglenne hozzá, csak nem tudom kinél vehetném fel a kapcsolatot.
de, ez a leírás alatt dropshipping.
Amúgy meg nem kell mindent elhinni, amit hallasz a haver haverjától.
:D
Ez ázsai import...
Ha havonta 100-200 milliókat keres vele akkor kb úgy egy milliárdot forgat benne...
Minimum kell tudni ázsiaiul (akár több nyelven is).
Aztán bekönyörögni magad abba az üzleti körbe amelyik ezzel foglalkozik...
Nem biztos, hogy elég lesz ha széthúzod a szemed oldalt...
"Amúgy meg nem kell mindent elhinni, amit hallasz a haver haverjától."
Nyugodtan elhiheti, én ismertem ázsaiakat, olyanok mint a cgányok, csak szorozd meg kettővel!
Itt egy 15 tagú roma család már népes számú, na azoknál egy népes család úgy 30-40 fő körül, a nagybácsiktól a nagynénikig bezárólag.
Egymás után teszik meg egymást cégvezetőnek, akinek meg már mérhetetlenül nagy az adótartozása az hazamegy 10-15 évre amíg a nav "elfelejti", vagy roszabb esetben kitelepül boszniába / oroszországba és max szerbiáig jön rokonlátogatásra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!