Ha kirúgnak a gyárból attól még ugye maradhatok a
munkásszállón?
Figyelt kérdés
El fogok menni nyugat magyar országra gyári meló lesz és munkás szállót fizeti a cég, ott fogok lenni. Na de ha nem tetsszik a munka mert nem bírom akkor el kell hagynom majd a munkás szálót vagy ott maradhatok majd?
Ha a cég saját munkásszállója, akkor szerintem alap hogy onnan is kipenderítenek.
2021. nov. 2. 21:08
2/10 anonim válasza:
Bro, menj egyetemre. Munkásszállón lakni nem élet.
2021. nov. 2. 21:28
3/10 anonim válasza:
Miért maradhatnál ott? Retardált vagy?
2021. nov. 2. 22:04
4/10 A kérdező kommentje:
Hát mert ha ott lakok már akkor miért ne maradhatnák ott ?
Még azért is megyek ugye hogy szállás
2021. nov. 2. 23:27
5/10 anonim válasza:
Mikor megszűnik a munkaviszonyod, másnap ki kell költöznöd a szállóról is. Esetleg lehet hogy meg tudsz állapodni a céggel, hogy néhány hetet még maradhass, ha kifizeted a szállásdíjat. Ilyenről még nem hallottam egyébként.
Ha komoly a kérdés, akkor gratulálok a negatív IQ teszthez, ha csak trollkodni jöttél ide, akkor meg találj ki jobbat, mert ez nagyon gyengére sikerült.
2021. nov. 2. 23:40
6/10 anonim válasza:
Ezek a munkás szállók nem olyanok, hogy nagyon sokáig ott akarj maradni. Majd rájössz. Elindulni oké, én is laktam ott egy darabig (engem konkrétan kivágott az utcára a nevelő apam 18 évesen, muszáj volt valahova mennem), de amint lehet, az ember lelép onnan. És igen érdemes tanulni is, én is azt tettem később. Munkás szállókra nem lehet életet alapozni,bár van egy bizonyos fajta ember, aki, csak legyen meg a napi sör meg a cigi, más nem számít, ők jól elvannak ott.
2021. nov. 3. 00:14
7/10 anonim válasza:
Ja, a kérdésre nem is válaszoltam. Ha tudod fizetni a szállás díjat akkor lehet, hogy maradhatsz ott. De csak úgy, puszira biztos nem. Kérdezz utána.
2021. nov. 3. 00:15
8/10 anonim válasza:
"gyári meló lesz és munkás szállót fizeti a cég,...
de ha nem tetsszik a munka mert nem bírom akkor el kell hagynom majd a munkás szálót ..."
A cég fizeti a szállást. Ha "nem tetszik a munka és otthagyod, akkor miből fizetnéd a szállást?
Ha van hely a szállón (ezt a szállóval kell megbeszélni) és van pénzed, akkor elképzelhető, hogy maradhatsz - egyéb esetben nem.
2021. nov. 3. 01:15
9/10 anonim válasza:
Te hülye vagy, vagy csak tetteted?
2021. nov. 3. 13:55
10/10 anonim válasza:
Szerintem a szállás nem lesz elég, kérdezd meg, nem tudják-e a fizetésedet is tovább folyósítani, miután kirúgtak. Elvégre már úgyis megszokták, hogy fizetik, te meg többek közt ezért voltál szíves odamenni. Kafetériát, bérletet, éves bónuszt se felejtsék el (erre figyelmeztesd őket, mert biztos bűntudatuk lenne, ha véletlenül kimenne a fejükből). Ja, és hívd el randizni a főnök lányát, ha már ott vagy, elvégre ha már nem melózol, időd lesz, mint a tenger.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!