A garantált bérminimum januári emelésével emelmedik a pedagógusbér is?
Figyelt kérdés
Olvasgatom,de nekem valahogy nem tiszta!
Kezdő óvodapedagógus vagyok nettóba 160 ezer forintot keresek. Ha emelkedik a garantált bérminimum, azzal az én bérem is fog emelkedni vagy ugyanúgy 160at kapok majd?
Szörnyű lenne ha nem :(
2021. okt. 31. 16:15
11/11 anonim válasza:
"Amit a kormány kiírt , abba az áll, hogy LEHETSÉGES egy 10 szazalekos emelés. Tehát kb bruttó 20 ezer az én esetemben..." --- Ennél kicsit árnyaltabb a helyzet, a bérfejlesztés összege 10%, ez az összes bérre vonatkozik, de a felosztása az intézmények döntéskörét képezi!
Br. 20e-e a te esetedben túlzottan optimista megközelítés, sőt inkább naivnak nevezném, a realitás talaján maradva inkább 0Ft emelésre számítsál, így nem lesz csalódás a történet vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!