A garantált bérminimum januári emelésével emelmedik a pedagógusbér is?
Olvasgatom,de nekem valahogy nem tiszta!
Kezdő óvodapedagógus vagyok nettóba 160 ezer forintot keresek. Ha emelkedik a garantált bérminimum, azzal az én bérem is fog emelkedni vagy ugyanúgy 160at kapok majd?
Szörnyű lenne ha nem :(
Az nem semmi. Akkor ezzel ki jar jól?
Ha még a közalkalmazott sem..
Amit a kormány kiírt , abba az áll, hogy LEHETSÉGES egy 10 szazalekos emelés. Tehát kb bruttó 20 ezer az én esetemben... de ugye ez se tuti, csak lehetseges..
A bérpapiromon van egy olyan rész hogy bérminimumra való kiegészítés. Akkor lehet most is igy lesz majd vagy most ezt a reszt kihagyják?...
Akkor segítek én, én is pedagógusi munkakörbe tartozok. (gyógytornász állami szektorban)
A fizetésed emelkedik januártól, ha még gyakornoki éveidben vagy. Ugyanis, jelenleg a gyakornoki fizetés kevesebb, mint a jelenlegi bérminimum. Ezért látsz a bérlapodon kiegészítést hozzá. Azaz a jelenlegihez hasonlóan, jövőre szintén kiegészítik, hogy elérje az akkori bérminimumot.
Kérdező neked is kiegészítik majd a bérminimumra!
Az említett 10%-os emelés az csak adható, bérköltség emelést leküldik a munkáltatódnak, majd ők eldöntik, hogy kinek mennyit adnak ebből az összegből.
Nálunk 30%-ot adtak, amiből hozzám 0% jutott el, sok munkatárs járt így, de a vezetőnknek pl. sikerült +110%-os emelést kapni. Nálatok is ilyesmi felosztásban lesz az a 10%-os emelés, de ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!