Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mennyi a fizetése?...

Kinek mennyi a fizetése? (Persze akinek van)

Figyelt kérdés

Valahol azt hallom, hogy jók a fizetések, és az átlag az már meghaladta a 400 ezer forintot.

Máshol meg azt, hogy a bérek borzalmasak.

Én pedig még egyetemistaként szeretném körvonalozni, hogy akkor mennyi is az átlag, és valószínűen mi fog rám várni.

Szeretnék kérni minden szavazót, hogy politikától függetlenül szavazzon, és akinek nincs bére (pl még diák, egyetemista, vagy egyéb okokból), az ne szavazzon!

Köszönöm előre a szavazatokat, és a válaszokat is?

2021. okt. 31. 09:15
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Már a 22ben leérveltelek, nem hiszem, hogy tovább akarnám egy ilyen ostoba embernek magyarázni az elsőéves anyagot.
2021. nov. 1. 21:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Nekem is feltűnt, hogy közgazdasági szakterületen írt doktorival hogy lehet így nekimenni az adott témának, de nem akartam belemenni. Minden esetre személyeskedéssel senki sem lesz előbb. :)
2021. nov. 2. 19:49
 33/33 anonim ***** válasza:
Még a #28-ra reagálva. A kérdésben nem kereset, hanem bér ("és akinek nincs bére") van írva. A kettő nem ugyan az. Talán itt is megcsúszhatott az értelmezés.
2021. nov. 2. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!