Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik bérszámfejtő cég az...

Melyik bérszámfejtő cég az ahol van home office és rugalmas a munkaidő? Sok olyan helyen voltam interjún ahol vagy nincs home office, vagy kőbe vésett a munkaidő, de tudom, hogy vannak rugalmas cégek is. Persze a bér is fontos.

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
Rugalmas munkaidő na ja, hát elég elbaszott egy cég lehet, ahol a bérszámfejtők akkor dolgoznak csak, amikor éppen kedvük szottyan. Nem is érdem milyen zavaros elméjű emberek tesznek fel ilyen kérdéseket...
2021. júl. 14. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

#1: A rugalmas munkaidő nem azt jelenti, hogy akkor dolgozik a munkavállaló amikor kedve szottyan.

Üdv, egy rugalmas munkaidőben dolgozó

2021. júl. 14. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
7%
Ja csak a legtöbb heyen ebből mindig a munka elkummantása van. Nem véletlen nincs a legtöbb helyen.
2021. júl. 14. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos tévedsz.
2021. júl. 14. 10:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#3 én eddig csak olyan helyen dolgoztam, ahol teljesen rugalmas a munkaidő, szerencsére rengeteg ilyen van. Mondjuk én nem bérszámfejtő vagyok.
2021. júl. 14. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A rugalmas nem kötetlen. Az 2 külön dolog. Azt meg elég nehéz elkummantani, hogy kész van-e a munka, vagy sem. Ha kész van időre, akkor kit érdekel hogy mikor csinálta az illető? Gondolom életedben nem dolgoztál még sem rugalmas, sem kötetlen munkaidőben, ezért vélekedsz így.
2021. júl. 14. 11:13
 7/9 A kérdező kommentje:

Most voltam interjún 17-ig kötelező bent lenni és nincs home office.

Én nekem a rugalmas munkaidő ezt jelenti: van egy törzsidő mondjuk 8-14, 9-15, 10-16 és akkor bent kell lenni. Ha később kezdesz tovább maradsz ha korábban kell menned korábban kezdesz.

A home office-t én hibrid megoldásban keresem de most pl. ahol cég voltam 0 home office van, egyedül a veszélyhelyzet alatt engedték azóta tilos.

Abban igazat adok hogy sokan csalnak otthonról, ezért szerintem se jó a 100% home office. Viszont a hibrid megoldás és a rugalmasság nagyon sokat számít.

2021. júl. 14. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég szomorú, hogy még mindig sok ilyen kőkorszaki felfogású cég van..
2021. júl. 14. 16:07
 9/9 A kérdező kommentje:

De mondom nem értek egyet azzal hogy sose járjanak be. Nálunk most ezt csinálják és épül is le a cég szépen de biztosan.

Köztes megoldás kell.

2021. júl. 14. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!