Melyik bérszámfejtő cég az ahol van home office és rugalmas a munkaidő? Sok olyan helyen voltam interjún ahol vagy nincs home office, vagy kőbe vésett a munkaidő, de tudom, hogy vannak rugalmas cégek is. Persze a bér is fontos.
#1: A rugalmas munkaidő nem azt jelenti, hogy akkor dolgozik a munkavállaló amikor kedve szottyan.
Üdv, egy rugalmas munkaidőben dolgozó
Most voltam interjún 17-ig kötelező bent lenni és nincs home office.
Én nekem a rugalmas munkaidő ezt jelenti: van egy törzsidő mondjuk 8-14, 9-15, 10-16 és akkor bent kell lenni. Ha később kezdesz tovább maradsz ha korábban kell menned korábban kezdesz.
A home office-t én hibrid megoldásban keresem de most pl. ahol cég voltam 0 home office van, egyedül a veszélyhelyzet alatt engedték azóta tilos.
Abban igazat adok hogy sokan csalnak otthonról, ezért szerintem se jó a 100% home office. Viszont a hibrid megoldás és a rugalmasság nagyon sokat számít.
De mondom nem értek egyet azzal hogy sose járjanak be. Nálunk most ezt csinálják és épül is le a cég szépen de biztosan.
Köztes megoldás kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!