Nyerő páros szerelmes párjai mennyit kaphatnak vajon a szereplésért?(2021)
Figyelt kérdés
Gondoltam megkérdezem, hiszen kíváncsi lennék rá és semmi egyebet sem tudok!2021. okt. 28. 22:23
11/20 anonim válasza:
Ezek több százmilliós produkciók, aminél a nézettséget nem szeretnék a véletlenre bízni. Valamilyen szinten biztos manipulátak a műsorok, de egy az egybe nem adják a szájukba a mondatokat. Mivel a nyerő párosnál is a játékosokra épül a műsor, és jóformán rajtuk múlik a nézettség is, meg az adott szituációkon, játékokon amit a stáb kitalált neki, így szerintem nem igazán spóroltak a celebek anyagi juttatásával, de a pénzért cserébe el is várják, hogy úgymond teljesítsenek. Érdekes, vicces/humoros, drámai, néha vérlázító legyen, és indulatokat keltsen a szereplésük. Mert ez szegezi le a nézőket nap mint nap a tv műsor elé.
12/20 anonim válasza:
#9, a #7 vagyok. Bocs, én a 6-osra válaszoltam.
13/20 anonim válasza:
A Nyerő Párosról nem tudok nyilatkozni (még), de a Survivorről igen:
VV Bálint: 3 millió
Zsolt gazda: 6 millió
Gáspár Evelin: 6,5 millió
Juliska: 7,5 millió
Járai Máté: 10 millió
Kabát Peti: 12 millió
14/20 A kérdező kommentje:
Kabát most a nyerő párosban is ugyebár benne van, tegnap ő volt a szobor és én nagyon sokat nevettem rajta. De ezek ennyit kapnak??
2021. okt. 29. 19:41
15/20 anonim válasza:
Ha egy xfaktor gazsi 20 korul van, akkszted?
18/20 anonim válasza:
Ja ennyit kapnak, mert extra adó van rá szerintem.
Abból gondolom, hogy EFO esetén is egy sima melós után napi ezres, egy filmstatiszta után a háromszorosa az adó.
20/20 anonim válasza:
Kiderült már, hogy mennyit kapnak a nyerő párosban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!